Kedves Szakik!
Nagy gondom támadt! Azt vettem észre, hogy a mai, writerben mentett fájlomat csak .zip fájlként látja a rendszer. Ha meg akarom nyitni, a fájlkezelő .zip fájlként ajánlja fel, ha rákattintok, nem ajánlja az OO writert, ha én kiválasztom, semmi sem történik. Ha viszont a Writerből nyitom meg a fájl/legutóbbi dokumentumok menüből, simán megnyitja, majd mentés másként - .odt, .doc - , reklamál, hogy ilyen már van. Felülírom, megpróbálom megnyitni, az eredény ua., .zip fájl! megpróbáltam a PDF konvertert, azt írta, hogy felülírom-e, de mit? Még nem is mentettem a fájlt pdf-ben? Gáz van, mit tegyek?
Köszi, Attila
Zizi64 által szerkesztve: Szétválasztottam a témát, valószínűleg a makrókhoz nincs köze a problémának.
A mentett dokumentum "zip" archívumként viselkedik
Open Office 3.2 a Windows XP -n
- Zizi64
- Globális moderátorok
Üdv!
Nem kapcsoltad ki véletlenül az automatikus fájlnév kiterjesztés opciót?
Ha fájlkezelővel megkeresed a fájlnevet, mi a kiterjesztése? Nálam, sajnos angol nyelvű marad a program kezelőfelületének magyarra kapcsolása után is ez az opció... (az angol fórumon is szoktam képcsatolmányt feltölteni, azért váltok néha angolra az OxygenOffice3.2.1-esemmel)
Amikor sikerül megnyitni, ne felülírással ments, hanem egy másik mappába csinálj másolatot (vagy másik fájlnévvel), odafigyelve a beállításokra, kiterjesztésre...
Nem kapcsoltad ki véletlenül az automatikus fájlnév kiterjesztés opciót?
Ha fájlkezelővel megkeresed a fájlnevet, mi a kiterjesztése? Nálam, sajnos angol nyelvű marad a program kezelőfelületének magyarra kapcsolása után is ez az opció... (az angol fórumon is szoktam képcsatolmányt feltölteni, azért váltok néha angolra az OxygenOffice3.2.1-esemmel)
Amikor sikerül megnyitni, ne felülírással ments, hanem egy másik mappába csinálj másolatot (vagy másik fájlnévvel), odafigyelve a beállításokra, kiterjesztésre...
Kovács Tibor, W11/10/7x64Pro, Linux: 7.5.8-25.x.y.z
PortableApps: LO, AOO: időlegesen feldobva, ha nagyon kell...
Ha megoldódott a probléma, jelöld a témaindító hozzászólásod címének szerkesztésével. Írd elé: [Megoldva].
PortableApps: LO, AOO: időlegesen feldobva, ha nagyon kell...
Ha megoldódott a probléma, jelöld a témaindító hozzászólásod címének szerkesztésével. Írd elé: [Megoldva].