Üdv mindenkinek!
Egy olyan problémám alakult, hogy egy dolgozathoz kéne bibliográfiát írnom, és nincs kedvem szívni azzal, hogy egyesével beírom a cikkek szerzőit meg mindent ami ilyenkor kell.
Azt tudom, hogy Windows alatt van egy program az EndNote, ami erre tökéletesen alkalmas, de azzal az a bibi, hogy nincs nyíltforráskódu változata a linuxra.
Szóval abban kérném a segítségeteket, hogy valamilyen ötlet arra, hogy hogyan lehet bibliográfiát csinálni az OpenOffice-al?
Előre is köszönöm
eskimo
Bibliográfia készítés
- Zizi64
- Globális moderátorok
Re: Bibliográfia készítés
Üdv!
Konkrét segítséget nem tusok nyújtani, mert sem az MS alkalmazást nem ismerem, sem azt nem próbáltam még soha amit most javaslok:
OOo súgó: keresés: "Irodalomjegyzék" alatt adatbázisban, vagy külön fájlban tárolt irodalomjegyzékről van szó, amiből rövid név alapján emelheted be a szükségeseket.
(Egyszer így is-úgy is be kell írnod a listát)
Konkrét segítséget nem tusok nyújtani, mert sem az MS alkalmazást nem ismerem, sem azt nem próbáltam még soha amit most javaslok:
OOo súgó: keresés: "Irodalomjegyzék" alatt adatbázisban, vagy külön fájlban tárolt irodalomjegyzékről van szó, amiből rövid név alapján emelheted be a szükségeseket.
(Egyszer így is-úgy is be kell írnod a listát)
Kovács Tibor, W11/10/7x64Pro, Linux: 7.5.8-25.x.y.z
PortableApps: LO, AOO: időlegesen feldobva, ha nagyon kell...
Ha megoldódott a probléma, jelöld a témaindító hozzászólásod címének szerkesztésével. Írd elé: [Megoldva].
PortableApps: LO, AOO: időlegesen feldobva, ha nagyon kell...
Ha megoldódott a probléma, jelöld a témaindító hozzászólásod címének szerkesztésével. Írd elé: [Megoldva].