Üdv!
Így néz ki a LO (legfrissebb):
https://i.imgur.com/8GnZNMl.png
A beállításokban a sima light színséma van.
Miért dark akkor?
Köszönöm
Miért nem vált Light színsémára ha az van beállítva?
Miért nem vált Light színsémára ha az van beállítva?
OpenOffice 2.4 az Ubuntu 9.04 -en
- Zizi64
- Globális moderátorok
Re: Miért nem vált Light színsémára ha az van beállítva?
A LO 7.5.1 verzióra gondolsz? Abban valóban lehet már váltani a fixen beállítható Dark/Light és az operációs rendszer által felkínált séma között (úgy tűnik, hogy vadonatúj menüpontot még nem sikerült lefordítani, lokalizálni...):Így néz ki a LO (legfrissebb):
Az ezt megelőző verziókban a LO mereven követte az operációs rendszer Dark/Light mód beállítását.
Sok sikert!
Kovács Tibor (Win10x64Prof/W7x64P: 6.4.7;
winPenPack/PortableApps: LO3.3.1-7.5.1, AOO4.1.13
Ha megoldódott a probléma, jelöld a témaindító hozzászólásod címének szerkesztésével. Írd elé: [Megoldva].
Ha megoldódott a probléma, jelöld a témaindító hozzászólásod címének szerkesztésével. Írd elé: [Megoldva].
- Zizi64
- Globális moderátorok
Re: Miért nem vált Light színsémára ha az van beállítva?
Egyébként mindig jobb ide feltölteni a csatolmányt a linkelés helyett, mert az előbb utóbb el fog onnan tűnni...
A max. 128 KiB fájlméret betartásához optimalizálni kell a képeket. Én most 16 színűre változtattam IrfanView-val, és úgy már belefért:
A max. 128 KiB fájlméret betartásához optimalizálni kell a képeket. Én most 16 színűre változtattam IrfanView-val, és úgy már belefért:
Sok sikert!