Segítséget kérek a következő témákban:
1. Hol találom, illetve hogyan állíthatom be az Ablak Mozaikszerű elrendezését?
2. Hol találom, illetve hogyan állíthatom be az Ablak Felosztását.
Mivel szoktam fordítani, mindkét témarész rendkívül fontos számomra. Például a Mozaiszerű elrendezésben a képernyő felső felében látom a fordítandó szöveget, az alsóban pedig írom a lefordított szöveget. Az MS Office-ben mindkét menü az Ablak alatt szerepel. Nagyon örülnék, ha egyszerűen használható megoldást javasolnátok.
Köszönettel: Gábor793
Ablak
Ablak
Ms Windows XP • 2.4.X • Ubuntu 8.x
- Zizi64
- Globális moderátorok
Re: Ablak
Üdv! Erre tényleg csak "egyszerű", azaz nem igazán hozzáértő megoldást tudok javasolni:
Mindkét megnyitott dokumentum ablakát lekicsinyítve és megfelelő méretre húzva egyszerre látható lesz mindkettő. Mindkettőben látható lesz a menü is, ami "fölöslegesen" foglalja a helyet a forrás dokumentumban.
Mindkét megnyitott dokumentum ablakát lekicsinyítve és megfelelő méretre húzva egyszerre látható lesz mindkettő. Mindkettőben látható lesz a menü is, ami "fölöslegesen" foglalja a helyet a forrás dokumentumban.
Kovács Tibor, W11/10/7x64Pro, Linux: 7.5.8-25.x.y.z
PortableApps: LO, AOO: időlegesen feldobva, ha nagyon kell...
Ha megoldódott a probléma, jelöld a témaindító hozzászólásod címének szerkesztésével. Írd elé: [Megoldva].
PortableApps: LO, AOO: időlegesen feldobva, ha nagyon kell...
Ha megoldódott a probléma, jelöld a témaindító hozzászólásod címének szerkesztésével. Írd elé: [Megoldva].
Re: Ablak
Windowsban jobb klikk a tálcán, majd kiválasztod, hogy vízszintes, vagy függőleges mozaik elrendezés. Az eszköztárak sajnos elfoglalnak egy csomó helyet, ezért kicsi többet kell görgetned a dokumentumokban.
Ja és ha több mint két ablak van nyitva, akkor inkább az előttem szóló javaslatát ajánlom.
Ja és ha több mint két ablak van nyitva, akkor inkább az előttem szóló javaslatát ajánlom.
Windows 10 Home • LibreOffice 5.1