Oldal: 1 / 1

szűrő ablak méretezése

HozzászólásElküldve: 2019. január 27., vasárnap 18:20
Szerző: mjani111
Sziasztok!

A gondom az lenne hogyha létrehozok egy automatikus szűrőt,és használom,tehát rákattintok az oszlop tetején lévő nyílra és megjelenik a szűrő ablak,akkor az ablak méretén nem tudok változtatni és így nem látom a szöveg végét csak egy pár karaktert az elején..Sajnos nem tudok képet feltölteni, hogy érthetőbb legyen. Hogy tudnám ezt állítani?

Köszönöm.

Re: szűrő ablak méretezése

HozzászólásElküldve: 2019. január 27., vasárnap 18:56
Szerző: Zizi64
Köszönöm.
OpenOffice 3.4 a Windows 7

Először is, kérem, hogy javítsd az általad használt program verziószámát az aláírásodban. Nem hiszem el, hogy még mindig az OpenOffice 3.4-et használod:
Felhasználói vezérlőpult - Profil (fül) - Aláírás szerkesztése (al-fül)

Re: szűrő ablak méretezése

HozzászólásElküldve: 2019. január 27., vasárnap 19:11
Szerző: Zizi64
Én a LO 6.1.4-ben néztem meg a funkciót. Nos, az a "néhány" karakter az valójában kb. 25 db -betűszélességtől függően (i betűből több, M betűből kevesebb)
Sajnos állítási lehetőséget nem találtam. A Zoom érték változtatása sem érinti a szűrő párbeszédpaneljának méretét.
Egyedüli mód a forráskód módosítása, és ezáltal saját programverzió használata lehet - ha igazán profi szinten értesz a programozáshoz...

Vagy kicsit "egyszerűbb" saját szűrő funkciót írni makrókkal, ekkor a saját Form-odnak te állíthatod be a méreteit.

Re: szűrő ablak méretezése

HozzászólásElküldve: 2019. január 29., kedd 9:56
Szerző: mjani111
Köszönöm.

"Először is, kérem, hogy javítsd az általad használt program verziószámát az aláírásodban. Nem hiszem el, hogy még mindig az OpenOffice 3.4-et használod:
Felhasználói vezérlőpult - Profil (fül) - Aláírás szerkesztése (al-fül)."
Jogos, javítottam. :-)


"Vagy kicsit "egyszerűbb" saját szűrő funkciót írni makrókkal, ekkor a saját Form-odnak te állíthatod be a méreteit."

Szerintem ez meghaladja a képességeimet. :(
Köszönöm hogy válaszoltál, akkor legalább megnyugodtam, és nem próbálom a beállításokat keresgélni.