Libre Office 5 telepítés után nem indul

Telepítési/installálási problémák megbeszélése

Libre Office 5 telepítés után nem indul

HozzászólásSzerző: piluka » 2016. március 10., csütörtök 12:24

Sziasztok!

LO 5.1.0.3 telepítés után nem indul el. Javítás megvolt. Aztán uninstall és feltettem a LO 5.1.1.3 bétát, de azzal is ugyanaz van. Klikk bármelyik appra, ~5mp homokórázás, majd semmi. Alkalmazásokban és folyamatok között sincsen soffice.bin, sem másmilyen LO fájl. Mi lehet a megoldás?
Win7 Ultimate 32 bit
LO 5.1.0.3
piluka
 
Hozzászólások: 18
Csatlakozott: 2009. szeptember 15., kedd 13:08

Re: Libre Office 5 telepítés után nem indul

HozzászólásSzerző: Zizi64 » 2016. március 10., csütörtök 16:08

Az itteni aláírásodban WinXp szerepel. Arra akartad telepíteni? (Ha nem, akkor frissítsd légy szíves az aláírásodat...)

Nálam ugyan a legújabb kiadott LO5.1.0 verzióból még csak a Hordozható változat van felrakva (Win7x64Prof.-ra), de az gond nélkül működik. Fixen telepítve a 4.4.7 van nálunk, az is remekül működik. A legelső induláskor több, mint 5 másodperc kell azért, ahhoz, hogy elinduljon...
Sok sikert!
Kovács Tibor (Win7x64Prof/W10x64prof: LO6.1.6;
winPenPack/PortableApps: LO3.3.1-6.2.5, AOO4.1.6
Ha megoldódott a probléma, jelöld a témaindító hozzászólásod címe elejének szerkesztésével - tedd hozzá: [Megoldva].
Avatar
Zizi64
Globális moderátorok
 
Hozzászólások: 3437
Csatlakozott: 2008. november 12., szerda 21:22
Tartózkodási hely: Budapest

Re: Libre Office 5 telepítés után nem indul

HozzászólásSzerző: piluka » 2016. március 12., szombat 9:51

Frissítettem az aláírásomat. A 7végén uninstallálom az 5-ös LO-t és felrakom a 4-est.
Win7 Ultimate 32 bit
LO 5.1.0.3
piluka
 
Hozzászólások: 18
Csatlakozott: 2009. szeptember 15., kedd 13:08

Re: Libre Office 5 telepítés után nem indul

HozzászólásSzerző: piluka » 2016. március 12., szombat 13:50

Itt a baj...

A hibát okozó alkalmazás neve: soffice.bin, verzió: 4.4.7.2, időbélyeg: 0x565901be
A hibát okozó modul neve: KERNELBASE.dll, verzió: 6.1.7601.19135, időbélyeg: 0x56a1c680
Kivételkód: 0x00000000
Hiba pozíciója: 0x000080d7
A hibát okozó folyamat azonosítója: 0x1050
A hibát okozó alkalmazás indításának időpontja: 0x01d17c53a6cfd9bd
A hibát okozó alkalmazás elérési útja: C:\Program Files\LibreOffice 4\program\soffice.bin
A hibát okozó modul elérési útja: C:\Windows\system32\KERNELBASE.dll
Win7 Ultimate 32 bit
LO 5.1.0.3
piluka
 
Hozzászólások: 18
Csatlakozott: 2009. szeptember 15., kedd 13:08

Re: Libre Office 5 telepítés után nem indul

HozzászólásSzerző: Zizi64 » 2016. március 12., szombat 19:38

Soha nem láttam ilyen hibát.

Talán a hibabejelentő oldalakon rábukkanhatsz az ezzel kapcsolatos bejegyzésre, ha nem egyedi hibáról van szó...

Közben kiadták a LO5.1.1-et, azzal is próbálkozhatsz...
Sok sikert!
Kovács Tibor (Win7x64Prof/W10x64prof: LO6.1.6;
winPenPack/PortableApps: LO3.3.1-6.2.5, AOO4.1.6
Ha megoldódott a probléma, jelöld a témaindító hozzászólásod címe elejének szerkesztésével - tedd hozzá: [Megoldva].
Avatar
Zizi64
Globális moderátorok
 
Hozzászólások: 3437
Csatlakozott: 2008. november 12., szerda 21:22
Tartózkodási hely: Budapest


Vissza: Telepítés

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég