[Megoldva] Telepítés utáni hibás megjelenés

Telepítési/installálási problémák megbeszélése

[Megoldva] Telepítés utáni hibás megjelenés

HozzászólásSzerző: Atus » 2015. november 17., kedd 17:39

Sziasztok!

Segítséget szeretnék kérni egy telepítés utáni probléma kezelésében.

SUSE Linux alatt telepítettem az 5.0.3 verziót és a telepítést követően az alább látható módon jelent meg a OpenOffice.
LibreOffice.jpg


A telepítés előtt egy korábbi verzió (4.1.3) minden probléma nélkül futott a gépen, de azt később töröltem.
Feltettem a 4.4.6-os verziót is, de az is hasonlóképpen jelenik meg.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Atus 2015. november 18., szerda 0:48-kor.
OpenOffice a 5.0.3 a SUSE Linux 13.2-n
Atus
 
Hozzászólások: 2
Csatlakozott: 2015. november 17., kedd 17:25

Re: Telepítés utáni hibás megjelenés

HozzászólásSzerző: Zizi64 » 2015. november 17., kedd 17:58

Csak tippelgetek, mert Linuxot nem igazán használok...

A LO-on belüli grafikus beállításokat ellenőrizd először. Próbáld kikapcsolni a fejlettebb tulajdonságokat.
Eszközök - Beállítások - LibreOffice - Nézet ...
Eszközök - Beállítások - LibreOffice - OpenCL...

Szétnézhetsz a hibabejelentő oldalakon is, ha nem egyedi probléma, akkor valószínű, hogy ott van már valami nyoma a dolognak.
http://libreoffice.hu/hibabejelentes/

Milyen verziójú operációs rendszert használsz? Nézz utána a rendszerigénynek: lehet, hogy azt (annak valamelyik részét) is frissítened kell az újabb LO-hoz.

Próbáld újra rakni a régi, működő verziót, hogy lásd: az változatlanul működik-e. (TELJES eltávolítás után) (A régebbi verzióknak a telepítője is megtalálható a neten.)
https://downloadarchive.documentfoundat ... ffice/old/
Sok sikert!
Kovács Tibor (Win7x64Prof/W10x64prof: LO6.1.6;
winPenPack/PortableApps: LO3.3.1-6.2.5, AOO4.1.6
Ha megoldódott a probléma, jelöld a témaindító hozzászólásod címe elejének szerkesztésével - tedd hozzá: [Megoldva].
Avatar
Zizi64
Globális moderátorok
 
Hozzászólások: 3438
Csatlakozott: 2008. november 12., szerda 21:22
Tartózkodási hely: Budapest

Re: Telepítés utáni hibás megjelenés

HozzászólásSzerző: Atus » 2015. november 18., szerda 0:47

Köszönöm a segítséget! :)
Időközben megkaptam a választ a magyar fejlesztőktől:
"Le kell szedni a libreoffice-kde4 csomagot, akkor meggyógyul. KDE-integrációs hiba, nem lesz javítva, az 5.1-ben már máshogy lesz."

És így is van: az 5.1-ben már újfent rendben van minden. :)
OpenOffice a 5.0.3 a SUSE Linux 13.2-n
Atus
 
Hozzászólások: 2
Csatlakozott: 2015. november 17., kedd 17:25


Vissza: Telepítés

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég