Oldal: 1 / 1

Default settings

HozzászólásElküldve: 2012. február 20., hétfő 17:56
Szerző: molngab
Üdv!


Kérdésem: hogyan lehet a teljes LibreOff csomag
-vagy külön csak a Writer rész

beállításait gyári alapra állítani?

Valamint: mi oka lehet annak, hogy telepítéskor kiválasztottam a Draw részt is, mégis, nyoma sincs a telepítés után?

Valamint: a moduláris update már megoldódott (hogy ne kelljen az egész csomagot újrahúzni mert van vmi kis változás)?


Köszönöm

Re: Default settings

HozzászólásElküldve: 2012. február 20., hétfő 19:24
Szerző: r4zoli
Nincs sok értelme a részleges telepítésnek, max 10MB a megtakarítás modulonként.

A [Leírás]Felhasználói profil törlése segíthet neked az alapbeállítások visszaszerzésében.

Egyenlőre nincs megoldva részleges frissítés, csak a teljes program telepítéssel oldható meg a frissítés.

Re: Default settings

HozzászólásElküldve: 2012. február 20., hétfő 19:27
Szerző: Zizi64
Melyik LibO verziót telepítetted? Az aláírásodban jelzett, régi Openoffice helyett, vagy mellé? És ha helyett, akkor az melyik forrásból való volt? Ha helyette telepíted, az ilyen régit el kellene távolítani az új telepítése előtt. (De minden részét ám! A "maradékot" is, kézzel!)

Kérdésem: hogyan lehet a teljes LibreOffice csomag
-vagy külön csak a Writer rész
beállításait gyári alapra állítani?

Konkrétabban milyen beállításokra gondolsz?

A külön telepített kiegészítők törlése?
A felhasználói makrók törlése?
Testreszabás, menüpontokhoz, eszköztárra felvett makrók ikonjának, menüpontjának törlése?
Egyéni szószedetek, egyéni automatikus javítási beállítások törlése?
Alapértelmezett kinézet (téma) beállítása?

Felhasználói profil törlését már próbáltad?
viewtopic.php?f=17&t=287


Valamint: mi oka lehet annak, hogy telepítéskor kiválasztottam a Draw részt is, mégis, nyoma sincs a telepítés után?

Én eddig mindig az egész csomagot telepítettem az összes alkalmazással, 5-6 féle nyelvi eszközökkel. Sose volt ilyen problémám.


Valamint: a moduláris update már megoldódott (hogy ne kelljen az egész csomagot újrahúzni mert van vmi kis változás)?

A 3.5.0-nak új telepítőrendszere van Windowshoz. Én még nem próbáltam.


 Szerkesztett: És ráadásul lassú is vagyok...
:)