[Megoldva] Nyelvi eszközök nem működnek

Általában minden ami máshova nem fér

[Megoldva] Nyelvi eszközök nem működnek

HozzászólásSzerző: Barczy » 2014. április 27., vasárnap 10:53

[MEGOLDVA]

Már jó ideje használom a 4.0.1-es verziót, de ilyen még nem fordult elő: a helyesírás-ellenőrző fogta magát, és egyik napról a másikra elromlott. Hiába van az egész magyar nyelven írva és értelmezve, minden egyes szót aláhúz, még az angolokat is - sőt, simán az "a" betűt is! Így az elválasztás sem működik, persze.

Egész dokumentum kijelölésénél, az alsó menüsávban a nyelv magyarra állításánál (bár már eleve az van...) sem történik változás, az Eszközök - Nyelv menükben sem érek el semmit. Újratelepítettem, a probléma maradt. Valaki tud magyarázatot találni erre a jelenségre?

Itt egy kép, hogy érthetőbb legyek:

Névtelen.png


Előre is köszi!

 Szerkesztett: Leválasztottam a témádat az eredeti helyéről. Máskor nyiss új témát egy új problémának - a Fórum szabályzatának megfelelően! 
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Barczy 2014. április 27., vasárnap 16:43-kor.
Apache OpenOffice 4.0.1, Windows 7 x64
Barczy
 
Hozzászólások: 4
Csatlakozott: 2014. április 27., vasárnap 10:41

Re: Panaszkodom: Nyelvi eszközök nem működnek

HozzászólásSzerző: Zizi64 » 2014. április 27., vasárnap 13:28

Újratelepítettem, a probléma maradt.


Teljesen tiszta újratelepítést csináltál? Letörölted az Uninstall végrehajtása után a Felhasználói profilt, és a programkönyvtárban fellelhető maradványokat?

Töltsél fel ide egy minta fájt (odt-t), hogy megvizsgálhassam az AOO4.0.1-emmel, és/vagy a LO4.2.3 verziójú programmal, hogy a dokumentum fájlba is hibásan kerülnek bele a nyelvi tulajdonságok, vagy "csak" a feldolgozás (a program, vagy csak a nyelvi eszközök, esetleg az alapértelmezett sablon) hülyült(ek) meg...
Sok sikert!
Kovács Tibor (Win7x64Prof; W10x64prof: LO4.4.7, LO6.1.5;
winPenPack, PortableApps: AOO4.1.5, LO3.3.1-6.2.0
Ha megoldódott a probléma, jelöld a témaindító hozzászólásod címe elejének szerkesztésével - tedd hozzá: [Megoldva].
Avatar
Zizi64
Globális moderátorok
 
Hozzászólások: 3295
Csatlakozott: 2008. november 12., szerda 21:22
Tartózkodási hely: Budapest

Re: Panaszkodom: Nyelvi eszközök nem működnek

HozzászólásSzerző: Barczy » 2014. április 27., vasárnap 16:42

Zizi64 írta:
Teljesen tiszta újratelepítést csináltál? Letörölted az Uninstall végrehajtása után a Felhasználói profilt, és a programkönyvtárban fellelhető maradványokat?


Köszönöm a(z egyébként marha egyszerű) megoldást, eszembe sem jutott a felhasználói profil törlése. Gyönyörűen megoldódott!
Apache OpenOffice 4.0.1, Windows 7 x64
Barczy
 
Hozzászólások: 4
Csatlakozott: 2014. április 27., vasárnap 10:41


Vissza: Általános kérdések

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég

cron