Kitolok veled, gondoltam, Libre le, registry-takarítás, Libre fel. Semmi. Kitolok veled, gondoltam, és takarítgatni kezdtem a Windows-t (7-es egyébként, CCleaner, Advenced System Care). Semmi.
Valószínűleg ezekkel csakis magaddal toltál ki. Mert egy csomót dolgoztál vele.
Ha a LO meg akar javítani egy dokumentumot, annak (általában) oka van. Legtöbbször az szokott lenni, hogy megsérült egy nyitva lévő dokumentum a legutóbbi leállításkor. Ha URL-lel rendelkező dokumentumról van szó, akkor vagy végig kell csinálni a helyreállatást, vagy mellőzni azt, de legközelebb már nem kéne, hogy felugorjon a figyelmeztetés.
Ha a Névtelen 1 üres dokumentummal is ezt csinálja, akkor lehet, hogy az alapértelmezett sablon sérült meg.
Ekkor - feltételezésem szerint - segíthet a LO felhasználói profiljának a reszetelése (törlése, vagy átnevezése).
Feltételezem, hogy ezt az újratelepítés előtt nem csináltad meg, emiatt a hibás profilt örökölte az új telepítés. (Ez csak akkor lehet nálad igaz, ha a Format C:-t mégsem csináltad meg.)
Vigyázz, mert minden egyedi beállítás és a makrók is a Felhasználói profilba vannak mentve, ezek elveszhetnek a reszet során, ha - a funkcióktól függően különböző módokon - nem csinálsz azokról biztonsági másolatot.
A Felhasználói profil helye Windows 10 alatt:
Users - a win felhasználói neved - AppData - Roaming - LibreOffice - 4 - user
Ehhez írási, módosítási lehetőséggel valószínűleg csakis rendszergazdai jogosultsággal férsz hozzá.
A különféle fájlkezelő "Commander"-ekben ráadásul be kell állítani előtte, hogy mutassa a "Rejtett és rendszer fájlokat" is, különben nem is láthatod, hogy hol van ez.