Oldal: 1 / 1

adatok aktualizálása a form-on, refresh

HozzászólásElküldve: 2011. február 21., hétfő 20:22
Szerző: Zita
Elnézésuket kerem, valahol lattam a megoldast, de nem tudom megtalalni, nagyon kell, kezdo vagyok, van egz form ket tabazattal, beviszek egy uj recordot,
de a tablaban csak akkor latom, ha bezarom esujra inditim, nics vagy hogyan ujitok? Kosz

Re: adatok aktualizálása a form-on, refresh

HozzászólásElküldve: 2011. június 9., csütörtök 18:29
Szerző: Zita
Leirom, hatha segit masnak. Tehát van két urlap, gombnyomasra az urlap1-rol megyek az urlap2-re, de ugy, hogy bezarom az urlap1-et es kinyitom az
urlap2, itt a mezokon at beviszem az adatokat mysql-be, egy gomb-vissza az urlap1-re de ugy, hogy bezarom az urlap2-t, es látom, ujjítás nélkul az adatokat, amit éppen benyomkodtam, amit akartam. Eddig ezt csak úgy értem el, hogy raboktem a listán lent levo refresh-re. Hogyan zarom az urlapokat? Felhasznaltam a makrot amit itt a forumon tanacsoltak az urlapnyitásra, de az elejere betettem egy sort: thisComponent.CurrentController.Frame.close( true ) , amit itt
talaltam: http://www.oooforum.org/forum/viewtopic.phtml?t=73167
Mukodik, talan akkor jo. Ugyanott talaltam meg egy makrot, de hibaval mukodik.
Bocs, kulfoldi vagyok, ertek magyarul, irni rosszabb.Udv, zarom a temat.

Re: adatok aktualizálása a form-on, refresh

HozzászólásElküldve: 2011. június 13., hétfő 20:57
Szerző: Zizi64
Köszönjük a visszajelzést!