[Megoldva] A fotó ugyanaz marad, A Kereső nem működik

Adatbázis kezelő

[Megoldva] A fotó ugyanaz marad, A Kereső nem működik

HozzászólásSzerző: Gábriel » 2018. február 9., péntek 11:31

Ha feltöltök egy fotót valamelyik rekordba, az mindig a legutóbbi marad, akárhogy lapozgatom a rekordokat.
A kereső nem nem talál meg semmit. A basebevezeto31.pdf szerint ez távcső lenne, de ezen nagyító van jobbra lent, ami persze nem lenne probléma, csak érdekel, hogy nem toltam-e el valamit.
Kénytelen vagyok dropboxban csatolni, mert túl nagy a fájl, nem lehet feltölteni.
https://www.dropbox.com/s/muq20gi212xslfv/Alkalmazott4.odb.tar.gz?dl=0
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Gábriel 2018. február 14., szerda 9:39-kor.
Iván

Verzió: 5.1.6.2 (x64)
Linux Mint Sonya
Gábriel
Önkéntesek
 
Hozzászólások: 114
Csatlakozott: 2010. április 10., szombat 12:21
Tartózkodási hely: Budapest

Re: A fotó ugyanaz marad, A Kereső nem működik

HozzászólásSzerző: gyulcy » 2018. február 12., hétfő 18:37

Szia, a kepmezo tulajdonsagainal az adatmezo "Fotó" az alkalmazott tablaba pedig az oszlop "Foto".
Ezert nem menti le hozzarendelt kepet.
Udv.
Gy.
Windows XP/7/8.0/8.1/10 - Ubuntu • AOO 4.1.5 •
gyulcy
 
Hozzászólások: 20
Csatlakozott: 2009. február 11., szerda 10:46

Re: A fotó ugyanaz marad, A Kereső nem működik

HozzászólásSzerző: Gábriel » 2018. február 14., szerda 9:38

Valóban! És most a kereső is működik! Kösz.
Iván

Verzió: 5.1.6.2 (x64)
Linux Mint Sonya
Gábriel
Önkéntesek
 
Hozzászólások: 114
Csatlakozott: 2010. április 10., szombat 12:21
Tartózkodási hely: Budapest


Vissza: Base

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég