[Solved] Adding topic icons when editing a post seems to have been disabled

Let us know how we are doing -
Post Reply
User avatar
floris v
Volunteer
Posts: 4430
Joined: Wed Nov 28, 2007 1:21 pm
Location: Netherlands

[Solved] Adding topic icons when editing a post seems to have been disabled

Post by floris v »

Just tried to tag a post as solved and noticed that I can no longer add the green check mark, or any other, for that matter. That seems to have been disabled a while ago. Why?
OpenOffice 4.1.11 on Ubuntu; LibreOffice 6.4 on Linux Mint, LibreOffice 7.6.2.1 on Ubuntu
If your problem has been solved or your question has been answered, please edit the first post in this thread and add [Solved] to the title bar.
Nederlandstalig forum
User avatar
robleyd
Moderator
Posts: 5080
Joined: Mon Aug 19, 2013 3:47 am
Location: Murbko, Australia

Re: Adding topic icons when editing a post seems to have been disabled

Post by robleyd »

They appear for me:
icons.png
icons.png (39.55 KiB) Viewed 1233 times
Do you still see the Subject field for editing?

Try View Source and search for Post Icon - you should find this:

Code: Select all

<dl>
	<dt><label for="icon">Post icon:</label></dt>
	<dd>
	<label for="icon"><input type="radio" name="icon" id="icon" value="0" checked="checked" tabindex="1" /> None</label>
	<label for="icon-12"><input type="radio" name="icon" id="icon-12" value="12"  tabindex="1" /><img src="./images/icons/misc/resolu.gif" width="20" height="20" alt="" title="" /></label>
	<label for="icon-1"><input type="radio" name="icon" id="icon-1" value="1"  tabindex="1" /><img src="./images/icons/misc/fire.gif" width="16" height="16" alt="" title="" /></label>
	<label for="icon-6"><input type="radio" name="icon" id="icon-6" value="6"  tabindex="1" /><img src="./images/icons/misc/radioactive.gif" width="16" height="16" alt="" title="" /></label> 
	</dd>
</dl>
If that is there then for some reason your browser isn't rendering that section of the page.
Cheers
David
OS - Slackware 15 64 bit
Apache OpenOffice 4.1.15
LibreOffice 24.2.2.2; SlackBuild for 24.2.2 by Eric Hameleers
User avatar
floris v
Volunteer
Posts: 4430
Joined: Wed Nov 28, 2007 1:21 pm
Location: Netherlands

Re: Adding topic icons when editing a post seems to have been disabled

Post by floris v »

Odd, it seems to work now. Will mess around with this for a little and report back.
OpenOffice 4.1.11 on Ubuntu; LibreOffice 6.4 on Linux Mint, LibreOffice 7.6.2.1 on Ubuntu
If your problem has been solved or your question has been answered, please edit the first post in this thread and add [Solved] to the title bar.
Nederlandstalig forum
User avatar
floris v
Volunteer
Posts: 4430
Joined: Wed Nov 28, 2007 1:21 pm
Location: Netherlands

Re: Adding topic icons when editing a post seems to have been disabled

Post by floris v »

Here's the offending behavior. Oddly, it doesn't happen for all posts.
Schermafdruk van 2024-03-23 23-54-44.png
Schermafdruk van 2024-03-23 23-54-44.png (36 KiB) Viewed 1211 times
OpenOffice 4.1.11 on Ubuntu; LibreOffice 6.4 on Linux Mint, LibreOffice 7.6.2.1 on Ubuntu
If your problem has been solved or your question has been answered, please edit the first post in this thread and add [Solved] to the title bar.
Nederlandstalig forum
User avatar
robleyd
Moderator
Posts: 5080
Joined: Mon Aug 19, 2013 3:47 am
Location: Murbko, Australia

Re: Adding topic icons when editing a post seems to have been disabled

Post by robleyd »

Did you have a look at the page source to see if there is anything missing?
Cheers
David
OS - Slackware 15 64 bit
Apache OpenOffice 4.1.15
LibreOffice 24.2.2.2; SlackBuild for 24.2.2 by Eric Hameleers
User avatar
floris v
Volunteer
Posts: 4430
Joined: Wed Nov 28, 2007 1:21 pm
Location: Netherlands

Re: Adding topic icons when editing a post seems to have been disabled

Post by floris v »

I did, and the icons are missing. The offending page is viewtopic.php?p=545397#p545397
OpenOffice 4.1.11 on Ubuntu; LibreOffice 6.4 on Linux Mint, LibreOffice 7.6.2.1 on Ubuntu
If your problem has been solved or your question has been answered, please edit the first post in this thread and add [Solved] to the title bar.
Nederlandstalig forum
User avatar
robleyd
Moderator
Posts: 5080
Joined: Mon Aug 19, 2013 3:47 am
Location: Murbko, Australia

Re: Adding topic icons when editing a post seems to have been disabled

Post by robleyd »

Seems to be the case for both the User Experience and Announcement forums that the Post Icons have been disabled - or not enabled - for both those forums. I tried several topics in each forum with the same result.

I don't have karma to see that level of administration on the board; perhaps Hagar will know.
Cheers
David
OS - Slackware 15 64 bit
Apache OpenOffice 4.1.15
LibreOffice 24.2.2.2; SlackBuild for 24.2.2 by Eric Hameleers
User avatar
Hagar Delest
Moderator
Posts: 32654
Joined: Sun Oct 07, 2007 9:07 pm
Location: France

Re: Adding topic icons when editing a post seems to have been disabled

Post by Hagar Delest »

Indeed, that was part of the making when the forum was launched. I don't remember very well why it was done like this but several sections had the feature disabled.
If there is no point against that, I can activate the setting.
LibreOffice 7.6.2.1 on Xubuntu 23.10 and 7.6.4.1 portable on Windows 10
User avatar
robleyd
Moderator
Posts: 5080
Joined: Mon Aug 19, 2013 3:47 am
Location: Murbko, Australia

Re: Adding topic icons when editing a post seems to have been disabled

Post by robleyd »

Well really there seems not much need for it in the forums I mentioned - they seem to me to be for information rather than problem solving.

The specific topic that floris v linked seems like it might better be placed elsewhere.
Cheers
David
OS - Slackware 15 64 bit
Apache OpenOffice 4.1.15
LibreOffice 24.2.2.2; SlackBuild for 24.2.2 by Eric Hameleers
User avatar
floris v
Volunteer
Posts: 4430
Joined: Wed Nov 28, 2007 1:21 pm
Location: Netherlands

Re: [Solved] Adding topic icons when editing a post seems to have been disabled

Post by floris v »

Thank you for figuring it out.
OpenOffice 4.1.11 on Ubuntu; LibreOffice 6.4 on Linux Mint, LibreOffice 7.6.2.1 on Ubuntu
If your problem has been solved or your question has been answered, please edit the first post in this thread and add [Solved] to the title bar.
Nederlandstalig forum
User avatar
Hagar Delest
Moderator
Posts: 32654
Joined: Sun Oct 07, 2007 9:07 pm
Location: France

Re: [Solved] Adding topic icons when editing a post seems to have been disabled

Post by Hagar Delest »

Indeed. I moved the topic to troubleshooting.
Let me know if you want the icon to be activated for the other sections.
LibreOffice 7.6.2.1 on Xubuntu 23.10 and 7.6.4.1 portable on Windows 10
Post Reply