[Solved] Forms design mode

Discuss setup / installation issues - Add a spell checker, Language pack?

[Solved] Forms design mode

Postby CPY » Fri Sep 13, 2019 11:00 am

OO 4.1.6 On a windows 10 machine. I can not turn off the "open in design mode". I can turn the design mode off for each session but all forms open in design mode. The icon on the forms toolbar for turning on/off "open in design mode" does not respond. I am trying to save the form as a template doc.
I have tried reinstalling OO to no effect, It is the same in all documents and in new documents. This machine is used by a number of people so this is proving difficult. Any ideas?
Last edited by robleyd on Sat Sep 14, 2019 11:30 am, edited 2 times in total.
Reason: Add green tick
OPENOFFICE 4.1.6 on windows 10
CPY
 
Posts: 2
Joined: Thu Sep 12, 2019 2:02 pm

Re: Forms design mode

Postby Villeroy » Sat Sep 14, 2019 12:34 am

Please, edit this topic's initial post and add "[Solved]" to the subject line if your problem has been solved.
Ubuntu 18.04, no OpenOffice, LibreOffice 6.x
User avatar
Villeroy
Volunteer
 
Posts: 27226
Joined: Mon Oct 08, 2007 1:35 am
Location: Germany

Re: Forms design mode

Postby CPY » Sat Sep 14, 2019 10:28 am

Thanks for the reply, I will keep in mind for future issues however not the answer in this case. Mine was a much easier issue in the end, when you click the "Open in design mode button" you can not have any fields selected. If you have say a text box selected in either mode then the button does not function if you have the OO cursor on a plain bit of the page then the button works.
OPENOFFICE 4.1.6 on windows 10
CPY
 
Posts: 2
Joined: Thu Sep 12, 2019 2:02 pm

Re: [solved] Forms design mode

Postby Villeroy » Sat Sep 14, 2019 10:51 am

Thank you for clarification. I did not know that.
Please, edit this topic's initial post and add "[Solved]" to the subject line if your problem has been solved.
Ubuntu 18.04, no OpenOffice, LibreOffice 6.x
User avatar
Villeroy
Volunteer
 
Posts: 27226
Joined: Mon Oct 08, 2007 1:35 am
Location: Germany


Return to Install, Setup and Troubleshooting

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 10 guests