Download, Install, Not Working

Issues installing under the Mac OSX - X11 - Aqua

Download, Install, Not Working

Postby akapearl » Mon Aug 04, 2008 3:59 am

Greetings

New to Mac and to Open Office. I need answers for a "dummy."

I downloaded OpenOffice for OSX10.4. Did the install. When I double clicked on the icon in Applications folder, the icon moved to dashboard and bounced. When I double clicked there, a prompt came asking if I wanted to use Apple fonts. I clicked ok. And nothing happens thereafter; only a timed out prompt.

The X11 came installed and is in the Utilities folder.

I can't think of what other information you may need to answer this question.

Thanks.
OOo 2.3.X on Mac OSx Leopard
akapearl
 
Posts: 1
Joined: Mon Aug 04, 2008 3:53 am

Re: Download, Install, Not Working

Postby Hagar Delest » Mon Aug 04, 2008 9:17 am

Do you launch X11 first?

NB: I move your thread in the Mac section, you should browse it, you may found the answer here.

Thanks to add '[Solved]' at beginning of your first post title (edit button) if your issue has been fixed.
AOO 4.1.7 on Xubuntu 20.04 and 4.1.5 on Windows 10 (with winPenPack port).
User avatar
Hagar Delest
Moderator
 
Posts: 28845
Joined: Sun Oct 07, 2007 9:07 pm
Location: France

Re: Download, Install, Not Working

Postby lgusaas » Tue Aug 05, 2008 1:03 am

See my post on this topic.
viewtopic.php?f=17&t=8198#p38469
Larry I. Gusaas
Moose Jaw, SK Canada
Website: http://larry-gusaas.com
"An artist is never ahead of his time but most people are far behind theirs." Edgard Varese
Apache OpenOffice 4.1.7 — MacBook Pro(Retina)—macOS Ver.10.15.5 Catalina
lgusaas
Volunteer
 
Posts: 1556
Joined: Sun Mar 30, 2008 8:32 pm
Location: Moose Jaw, SK Canada


Return to Mac OSX

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest