Macro is not there but still runs

Creating a macro - Writing a Script - Using the API

Macro is not there but still runs

Postby Cdasilva » Thu Jul 31, 2008 3:10 pm

I am programming in VBA to change an Excel sheet. After the file closed and autorecovery- Now I am unable to see one of my macros in Module 1, whilst macro's in Module 2 are visible. Whats even stranger is that the(invisible) macro runs. Please help, it took me weeks to program it.
OOo 2.3.X on Ms Windows Other
Cdasilva
 
Posts: 3
Joined: Thu Jul 31, 2008 2:56 pm

Re: Macro is not there but still runs

Postby Villeroy » Thu Jul 31, 2008 3:30 pm

Go to Module1, hit Ctrl+A, Ctrl+C. What's in the clipboard?
Please, edit this topic's initial post and add "[Solved]" to the subject line if your problem has been solved.
Ubuntu 18.04, no OpenOffice, LibreOffice 6.x
User avatar
Villeroy
Volunteer
 
Posts: 27383
Joined: Mon Oct 08, 2007 1:35 am
Location: Germany

Re: Macro is not there but still runs

Postby Cdasilva » Fri Aug 01, 2008 8:18 am

Ctrl A and Ctrl C does nothing so I assume there is nothing in the clipboard. Any other suggestions?
OOo 2.3.X on Ms Windows Other
Cdasilva
 
Posts: 3
Joined: Thu Jul 31, 2008 2:56 pm

Re: Macro is not there but still runs

Postby Hagar Delest » Fri Aug 01, 2008 9:17 am

Can you upload the file here (see here: How to attach a document here)?
AOO 4.1.7 on Xubuntu 19.10 and 4.1.5 on Windows 10 (with winPenPack port).
User avatar
Hagar Delest
Moderator
 
Posts: 28626
Joined: Sun Oct 07, 2007 9:07 pm
Location: France

Re: Macro is not there but still runs

Postby Cdasilva » Fri Aug 01, 2008 10:28 am

Sorry Hagar file is way too big I can only zip it to a 1000 KB and the sharing file is undergoing maintenance
OOo 2.3.X on Ms Windows Other
Cdasilva
 
Posts: 3
Joined: Thu Jul 31, 2008 2:56 pm

Re: Macro is not there but still runs

Postby Hagar Delest » Fri Aug 01, 2008 10:44 am

Even if you remove all the content to keep only the macro modules it's too big?
AOO 4.1.7 on Xubuntu 19.10 and 4.1.5 on Windows 10 (with winPenPack port).
User avatar
Hagar Delest
Moderator
 
Posts: 28626
Joined: Sun Oct 07, 2007 9:07 pm
Location: France

Re: Macro is not there but still runs

Postby Villeroy » Fri Aug 01, 2008 11:02 am

Hagar de l'Est wrote:Even if you remove all the content to keep only the macro modules it's too big?

He could also paste his clipboard content for the same purpose ;)
Please, edit this topic's initial post and add "[Solved]" to the subject line if your problem has been solved.
Ubuntu 18.04, no OpenOffice, LibreOffice 6.x
User avatar
Villeroy
Volunteer
 
Posts: 27383
Joined: Mon Oct 08, 2007 1:35 am
Location: Germany

Re: Macro is not there but still runs

Postby Hagar Delest » Fri Aug 01, 2008 11:28 am

But his clipboard seems to be empty!
AOO 4.1.7 on Xubuntu 19.10 and 4.1.5 on Windows 10 (with winPenPack port).
User avatar
Hagar Delest
Moderator
 
Posts: 28626
Joined: Sun Oct 07, 2007 9:07 pm
Location: France

Re: Macro is not there but still runs

Postby Villeroy » Fri Aug 01, 2008 11:32 am

Ctrl A and Ctrl C does nothing so I assume there is nothing in the clipboard. Any other suggestions?

Hagar de l'Est wrote:But his clipboard seems to be empty!


Copying does not do anything visible, which is why he assumes that it is unchanged.
Please, edit this topic's initial post and add "[Solved]" to the subject line if your problem has been solved.
Ubuntu 18.04, no OpenOffice, LibreOffice 6.x
User avatar
Villeroy
Volunteer
 
Posts: 27383
Joined: Mon Oct 08, 2007 1:35 am
Location: Germany

Re: Macro is not there but still runs

Postby Hagar Delest » Fri Aug 01, 2008 11:34 am

It should at least highlight the code.
AOO 4.1.7 on Xubuntu 19.10 and 4.1.5 on Windows 10 (with winPenPack port).
User avatar
Hagar Delest
Moderator
 
Posts: 28626
Joined: Sun Oct 07, 2007 9:07 pm
Location: France


Return to Macros and UNO API

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 7 guests