Base/Record- Cannot Open.

Getting your data onto paper - or the web - Discussing the reports features of Base

Base/Record- Cannot Open.

Postby kevs44 » Mon Aug 03, 2015 2:42 am

Base/Record- Cannot Open.
“The document... could not be opened”... “java.io.FileNotFoundException:”

I have been running OO 4.0.1 on two machines- XP and W7. Following recovery from a crash on W7, I get an error message when attempting to open an existing report. Additionally, the spell checker no longer recognises any word. If I copy the database file to the XP machine, Report works fine. I have uninstalled OO and reinstalled both 4.0.1 and the current version. I have reloaded the report extension. I have returned to an earlier Restore point. I am at a loss to think what else to do.

Kevs44
OpenOffice 3.3 on Windows7
kevs44
 
Posts: 5
Joined: Tue Apr 24, 2012 6:03 am

Re: Base/Record- Cannot Open.

Postby MTP » Mon Aug 03, 2015 7:40 pm

Have you tried resetting the user profile? The problem with spell check generally indicates a corrupt user profile and is fixed by a reset. Instructions here: [Tutorial] The OpenOffice User Profile
OpenOffice 4.1.1 on Windows 10, HSQLDB 1.8 split database
User avatar
MTP
Volunteer
 
Posts: 1620
Joined: Mon Sep 10, 2012 7:31 pm
Location: Midwest USA

Re: Base/Record- Cannot Open.

Postby kevs44 » Tue Aug 04, 2015 4:59 am

Thanks MTP. This worked. The only hitch, which may be a peculiarity of Chrome, Show hidden files..." does not work, but the path to USER can be found by Search. Spellcheck also works.
Regards
Kevs44
OpenOffice 3.3 on Windows7
kevs44
 
Posts: 5
Joined: Tue Apr 24, 2012 6:03 am


Return to Reporting

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests