Continous Loop in Impress

Discuss the presentation application

Continous Loop in Impress

Postby nfarren1 » Wed Aug 06, 2014 10:34 pm

Hi Everyone

I have created a slideshow in Impress. Can I put this on a continuous loop.

Cheers
Neil
OpenOffice 4.0.0 on Windows Vista
nfarren1
 
Posts: 3
Joined: Tue Oct 01, 2013 3:46 pm

Re: Continous Loop in Impress

Postby acknak » Wed Aug 06, 2014 11:23 pm

Slide Show > Settings > Auto: ON, (time is delay before restarting)

 Edit: PS: 
Of course each of the slides also has to have an automatic advance/transition if you want it to run unattended.
AOO4/LO5 • Linux • Fedora 23
User avatar
acknak
Moderator
 
Posts: 22756
Joined: Mon Oct 08, 2007 1:25 am
Location: USA:NJ:E3


Return to Impress

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests