Input Field in 3.3.0 Version

Discuss the word processor

Input Field in 3.3.0 Version

Postby kishore5059 » Fri Mar 22, 2019 7:45 pm

Hi Team,

Input field in 3.3.0 is not working for me .

I have an urgent requirement to create a input field however the in the generated output file , it is not appearing as an input field

Need urgent help

Regards,
Kishore
OpenOffice 3.3.0 on Windows 7 professional
kishore5059
 
Posts: 1
Joined: Fri Mar 22, 2019 7:19 pm

Re: Input Field in 3.3.0 Version

Postby Zizi64 » Sun Mar 24, 2019 10:34 am

Plese upgrade your 3.3 version to a recent version of the LibreOffice or Apache OpenOffice. Nobody will fix the bugs of that very old version, and nobody can try the problem with that very old version.
Tibor Kovacs, Hungary; LO4.4.7, LO6.1.6 on Win7-10 x64Prof.
PortableApps, winPenPack: LO3.3.0-6.2.4; AOO4.1.5
Please, edit the initial post in the topic: add the word [Solved] at the beginning of the subject line - if your problem has been solved.
User avatar
Zizi64
Volunteer
 
Posts: 7965
Joined: Wed May 26, 2010 7:55 am
Location: Budapest, Hungary

Re: Input Field in 3.3.0 Version

Postby Villeroy » Sun Mar 24, 2019 12:37 pm

Please, edit this topic's initial post and add "[Solved]" to the subject line if your problem has been solved.
Ubuntu 18.04, no OpenOffice, LibreOffice 6.x
User avatar
Villeroy
Volunteer
 
Posts: 26712
Joined: Mon Oct 08, 2007 1:35 am
Location: Germany


Return to Writer

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 30 guests