Missing Graphics

Discuss the word processor

Missing Graphics

Postby Vern » Tue Feb 19, 2008 9:54 pm

Welcome beginner. Please answer all of the questions below which may provide information necessary to answer your question.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Which version of OpenOffice.org are you using? 2.3
What Operating System (version) are you using? Vista
What is your question or comment? I have been using this for a few years now. Today I open up all my files and the graphics are missing. There is just a place holder where they were. I looked at the online help and found

"If the Graphics On/Off icon on the Tools bar is activated, no graphics are displayed - only empty frames as placeholders."

Well i've gone through every Option in every menu and I can't find where to turn it back on/off.
Vern
 
Posts: 1
Joined: Tue Feb 19, 2008 9:49 pm

Re: Missing Graphics

Postby Hagar Delest » Tue Feb 19, 2008 10:53 pm

Tools>Options>OOo Writer>View, check the Graphics and objects entry in the Display section.

Thanks to add '[Solved]' in your first post title (edit button) if your issue has been fixed.
AOO 4.0.1 on Windows 7 and Xubuntu 14.04 (Trusty Tahr)
User avatar
Hagar Delest
Moderator
 
Posts: 25113
Joined: Sun Oct 07, 2007 9:07 pm
Location: France

Re: Missing Graphics

Postby jrkrideau » Tue Feb 19, 2008 11:15 pm

Vern wrote:Welcome beginner. Please answer all of the questions below which may provide information necessary to answer your question.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Which version of OpenOffice.org are you using? 2.3
What Operating System (version) are you using? Vista
What is your question or comment? I have been using this for a few years now. Today I open up all my files and the graphics are missing. There is just a place holder where they were. I looked at the online help and found

"If the Graphics On/Off icon on the Tools bar is activated, no graphics are displayed - only empty frames as placeholders."

Well i've gone through every Option in every menu and I can't find where to turn it back on/off.


Tools > Options > OpenOffice.org Writer > Graphics > check display graphics and objects.
AOO 4.0.1, Ubuntu 13.04
jrkrideau
 
Posts: 1913
Joined: Sun Dec 30, 2007 10:00 pm
Location: Kingston Ontario Canada

Re: Missing Graphics

Postby foxcole » Wed Feb 20, 2008 12:00 am

Vern wrote:Today I open up all my files and the graphics are missing. There is just a place holder where they were.

What exactly do these placeholders look like? Is there an intact graphic icon (circle, square, triangle shapes) followed by a filename? That's a true placeholder.

Is there a graphic icon but "broken" in the middle? That indicates a linked graphic that has been moved so it needs to be re-linked.

Is there just a pathname of some kind? That could indicate that the internal pointer (in the XML code) has been corrupted somehow.

There are other ways for graphics to go missing. Some of them do appear to leave a "placeholder" but the exact kind of placeholder is important, to have some idea of what we're working with.
Cheers!
---Fox

OOo 3.2.0 Portable, Windows 7 Home Premium 64-bit
User avatar
foxcole
Volunteer
 
Posts: 1507
Joined: Mon Oct 08, 2007 1:31 am
Location: Minneapolis, Minnesota


Return to Writer

Who is online

Users browsing this forum: Google Feedfetcher and 28 guests