Language keeps reseting?

Discuss the word processor

Language keeps reseting?

Postby aksargige4 » Fri May 22, 2020 11:28 am

I tried to do all the language settings I could find but always when I open a new document its set to [None] at the bottom again and I dont know what setting that could be also I already have my Language set in settings and the "Only for this Document" is uncheked so anyone knows this problem?
aksargige4
 
Posts: 1
Joined: Fri May 22, 2020 11:12 am

Re: Language keeps reseting?

Postby robleyd » Fri May 22, 2020 12:15 pm

OpenOffice 2.4 on Ubuntu 9.04


^^^Really? Is that the OS and AOO version you are actually using?

How are you "opening a new document"? I see the same question was asked a day ago on Reddit
Cheers
David
Apache OpenOffice 420m2(Build:9821) - Slackware 14.2 - 64 bit
LibreOffice 6.0.7.3 - Slackware 14.2 - 64 bit
Apache OpenOffice 4.1.4 - Windows 7 Virtual machine
User avatar
robleyd
Moderator
 
Posts: 3458
Joined: Mon Aug 19, 2013 3:47 am
Location: Murbko, Australia

Re: Language keeps reseting?

Postby RoryOF » Fri May 22, 2020 12:34 pm

The quick solution is to reset your OpenOffice User Profile. Details are at
[Tutorial] The OpenOffice User Profile
Apache OpenOffice 4.1.7 on Xubuntu 20.04.1 (mostly 64 bit version) and very infrequently on Win2K/XP
User avatar
RoryOF
Moderator
 
Posts: 31414
Joined: Sat Jan 31, 2009 9:30 pm
Location: Ireland


Return to Writer

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 18 guests