start up

Discuss setup / installation issues - Add a spell checker, Language pack?

start up

Postby ace3839 » Wed Nov 28, 2007 10:41 pm

when I open Office Org, it seems to take a long time to load (15-20sec.) Is this normal?
ace3839
 
Posts: 1
Joined: Wed Nov 28, 2007 10:39 pm

Re: start up

Postby Hagar Delest » Wed Nov 28, 2007 11:02 pm

Please see here : Basic information needed
It may be normal depending on your hardware.
If it's for first load, what's about the following ones ?
Have you tried the Quickstarter ?
AOO 4.1.6 on Xubuntu 19.04 and 4.1.5 on Windows 7 (with winPenPack port).
User avatar
Hagar Delest
Moderator
 
Posts: 28543
Joined: Sun Oct 07, 2007 9:07 pm
Location: France

Re: start up

Postby boscorama » Sat Dec 08, 2007 4:54 am

I'm having this same problem and even after registering I can't see the contents of the 'Basic Information needed' link. Sheesh! What's the big secret for getting a decent startup time in OOo? :?

The progress bar in the splash window gets to about 20% and stays there for 20-30 secs with no obvious system activity (top reports system idle & ethereal reports no network traffic). Happens for all document types tried so far (doc, ppt, xls).

Things seem to run just fine after that.

OOo 2.3.1
KDE 3.1.3
Linux 2.4.22
boscorama
 
Posts: 1
Joined: Sat Dec 08, 2007 4:38 am

Re: start up

Postby Hagar Delest » Mon Dec 10, 2007 11:22 pm

boscorama wrote:I'm having this same problem and even after registering I can't see the contents of the 'Basic Information needed' link. Sheesh!

I gave the link to explain why we need some information to start investigating. The OS and OOo version are very important.

boscorama wrote:The progress bar in the splash window gets to about 20% and stays there for 20-30 secs with no obvious system activity (top reports system idle & ethereal reports no network traffic). Happens for all document types tried so far (doc, ppt, xls).

What Linux distribution (have you really read the survival guide ???) ?
You can try to delete your OOo user profile (~/.openoffice.org2).
AOO 4.1.6 on Xubuntu 19.04 and 4.1.5 on Windows 7 (with winPenPack port).
User avatar
Hagar Delest
Moderator
 
Posts: 28543
Joined: Sun Oct 07, 2007 9:07 pm
Location: France


Return to Install, Setup and Troubleshooting

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 8 guests