Open Office not working

Discuss setup / installation issues - Add a spell checker, Language pack?

Open Office not working

Postby desertgal » Fri Dec 21, 2007 9:13 pm

All of a sudden, Open office does not work for me, I cannot save, open or anything else except write. Do I need to reinstall and if so, should I delete the present program? Thanks for advice.

Pat
desertgal
 
Posts: 3
Joined: Fri Dec 21, 2007 8:34 pm

Re: Open Office not working

Postby acknak » Fri Dec 21, 2007 11:16 pm

If you are using Windows, run the OOo setup program again, and choose "repair". If that doesn't help, then I would uninstall all the OOo components and re-install fresh.
AOO4/LO5 • Linux • Fedora 23
User avatar
acknak
Moderator
 
Posts: 22756
Joined: Mon Oct 08, 2007 1:25 am
Location: USA:NJ:E3

Re: Open Office not working

Postby Hagar Delest » Fri Dec 21, 2007 11:30 pm

You can also try to rename your OOo user profile to get a blank new one. Under Windows, it's Documents and settings\<user>\Application data\OpenOffice.org2. If no change, you can replace the new one by the old one, it was not the root cause.

Thanks to add '[Solved]' in your first post title (edit button) if your issue has been fixed.
AOO 4.1.6 on Xubuntu 19.04 and 4.1.5 on Windows 7 (with winPenPack port).
User avatar
Hagar Delest
Moderator
 
Posts: 28477
Joined: Sun Oct 07, 2007 9:07 pm
Location: France


Return to Install, Setup and Troubleshooting

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 9 guests