[Solved] Forum search from main page

Let us know how we are doing -

[Solved] Forum search from main page

Postby FJCC » Sun Feb 25, 2018 10:33 pm

Has anyone used the search function on the main forum page (https://forum.openoffice.org/) lately? I get an error of "Unauthorized access to internal API".
Last edited by Hagar Delest on Sun Dec 02, 2018 8:44 pm, edited 1 time in total.
Reason: tagged solved
Windows 10 and Linux Mint, since 2017
If your question is answered, please go to your first post, select the Edit button, and add [Solved] to the beginning of the title.
FJCC
Moderator
 
Posts: 7090
Joined: Sat Nov 08, 2008 8:08 pm
Location: Colorado, USA

Re: forum search from main page

Postby RoryOF » Sun Feb 25, 2018 10:54 pm

From main En forum page
https://forum.openoffice.org/en/forum/index.php
it is OK.
Apache OpenOffice 4.1.6 on Xubuntu 18.04.2 (mostly 64 bit version) and very infrequently on Win2K/XP
User avatar
RoryOF
Moderator
 
Posts: 28567
Joined: Sat Jan 31, 2009 9:30 pm
Location: Ireland

Re: forum search from main page

Postby robleyd » Mon Feb 26, 2018 1:03 am

Likewise the EN forum search worked for me just now.
Cheers
David
Apache OpenOffice 4.2.0 Build 9820 alpha version - Slackware 14.2 - 64 bit
LibreOffice 6.0.7.3 - Slackware 14.2 - 64 bit
Apache OpenOffice 4.1.4 - Windows 7 Virtual machine
User avatar
robleyd
Moderator
 
Posts: 2570
Joined: Mon Aug 19, 2013 3:47 am
Location: Murbko, Australia

Re: forum search from main page

Postby FJCC » Mon Feb 26, 2018 3:23 am

I agree that the search from the first page of the EN forum works. There is a search based on Google on the main forum page, the one I linked above, that isn't working for me. I think Hagar put it there. If I remember correctly, it doesn't have the limitation of only searching for words with four or more letters that is in place on the internal forum search.
Windows 10 and Linux Mint, since 2017
If your question is answered, please go to your first post, select the Edit button, and add [Solved] to the beginning of the title.
FJCC
Moderator
 
Posts: 7090
Joined: Sat Nov 08, 2008 8:08 pm
Location: Colorado, USA

Re: forum search from main page

Postby robleyd » Mon Feb 26, 2018 3:33 am

Oh, sorry - I ass-u-me d wrongly :) Seems the custom search uses unexpected calls to Google's API - hopefully whoever has suitable access to the source for that page can update it.
Cheers
David
Apache OpenOffice 4.2.0 Build 9820 alpha version - Slackware 14.2 - 64 bit
LibreOffice 6.0.7.3 - Slackware 14.2 - 64 bit
Apache OpenOffice 4.1.4 - Windows 7 Virtual machine
User avatar
robleyd
Moderator
 
Posts: 2570
Joined: Mon Aug 19, 2013 3:47 am
Location: Murbko, Australia

Re: Forum search from main page

Postby Hagar Delest » Sat Nov 03, 2018 11:03 pm

For the record I had raised the issue on the mailing list. Will bump it after the change of server is done (should have been done some time ago)...
-> https://www.mail-archive.com/dev@openof ... 33491.html
AOO 4.1.6 on Xubuntu 18.10 and 4.1.5 on Windows 7 (with winPenPack port).
User avatar
Hagar Delest
Moderator
 
Posts: 28431
Joined: Sun Oct 07, 2007 9:07 pm
Location: France

Re: Forum search from main page

Postby dave2wave » Sat Dec 01, 2018 11:11 pm

This now works. It is not "pretty", but works. IIRC the page was using an outdated Google API.
Apache OpenOffice 4.1.6 on MacOSX
Apache OpenOffice PMC, Apache Member, OpenOffice Sysadmin
dave2wave
 
Posts: 13
Joined: Wed Aug 17, 2011 6:37 pm
Location: San Francisco Bay Area

Re: [Solved] Forum search from main page

Postby Hagar Delest » Sun Dec 02, 2018 8:45 pm

Confirmed, thanks Dave for all the work done on the forums!
AOO 4.1.6 on Xubuntu 18.10 and 4.1.5 on Windows 7 (with winPenPack port).
User avatar
Hagar Delest
Moderator
 
Posts: 28431
Joined: Sun Oct 07, 2007 9:07 pm
Location: France


Return to Site Feedback

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests