[Solved] Incorrect information on the forum ?

Let us know how we are doing -

[Solved] Incorrect information on the forum ?

Postby charlie.it » Tue Aug 13, 2019 10:53 am

Few minutes ago ...
Schermata 2019-08-13 alle 10.46.58.png


By clicking on View new posts:

Schermata 2019-08-13 alle 10.47.15.png
Last edited by charlie.it on Tue Aug 13, 2019 11:02 am, edited 1 time in total.
charlie
macOS 10.12 Sierra: Open Office 4.1.5 - LibreOffice 6.2

http://www.charlieopenoffice.altervista.org
User avatar
charlie.it
Volunteer
 
Posts: 323
Joined: Wed Aug 21, 2013 2:12 pm
Location: Italy

Re: Incorrect information on the forum ?

Postby RoryOF » Tue Aug 13, 2019 10:57 am

This can happen when a post is deleted between the times the two screens have been drawn. One needs to check the moderator logs to see what has happened, User "Vexed" deleted his post at about that time - that might be what happened.
Apache OpenOffice 4.1.6 on Xubuntu 18.04.2 (mostly 64 bit version) and very infrequently on Win2K/XP
User avatar
RoryOF
Moderator
 
Posts: 29253
Joined: Sat Jan 31, 2009 9:30 pm
Location: Ireland

Re: Incorrect information on the forum ?

Postby charlie.it » Tue Aug 13, 2019 11:01 am

Thank you for your satisfactory answer.
charlie
macOS 10.12 Sierra: Open Office 4.1.5 - LibreOffice 6.2

http://www.charlieopenoffice.altervista.org
User avatar
charlie.it
Volunteer
 
Posts: 323
Joined: Wed Aug 21, 2013 2:12 pm
Location: Italy


Return to Site Feedback

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest