Spell Checker and Thesaurus Not Working

Not sure where to post? Post here!

Re: Spell Checker and Thesaurus Not Working

Postby RoryOF » Wed Nov 01, 2017 3:59 pm

If the OO user profile has been correctly deleted, the new profile generated on next startup will normally pick the correct language.
Apache OpenOffice 4.1.4 on Xubuntu 16.04.03 (mostly 64 bit version) and infrequently on Win2K/XP
14 October 2016 was Pooh's 90th birthday
User avatar
RoryOF
Moderator
 
Posts: 25378
Joined: Sat Jan 31, 2009 9:30 pm
Location: Ireland

Re: Spell Checker and Thesaurus Not Working

Postby Bill » Wed Nov 01, 2017 6:06 pm

shirley1 wrote:Language selection problem as well

I don't recall ever seeing "Unknown" as a language in the Status bar of AOO and don't know how to reproduce that setting. is this a document created by some other program? Please upload a sample document so we can check the language setting on a working installation of AOO.

Your signature shows "Open Office 4.12", but there has never been an a version 4.12 of Apache OpenOffice. What version number is displayed when you click Help > About... ? Also, your first post mentions Windows 10, but the screen shots you have posted look like Windows 7, not Windows 10. The ribbon at the top of File Explorer in Windows 10 does not appear in your screen shots and the "Computer" icon in your screen shots is "This PC" in Windows 10. Which operating system are you using?
AOO 4.1.4 on 64-bit Windows 10 and Manjaro Linux
Bill
Volunteer
 
Posts: 6340
Joined: Sat Nov 24, 2007 6:48 am

Previous

Return to Beginners

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 7 guests