[Solved]Can't see my extension button on toolbar

Discussions about using 3rd party extension with OpenOffice.org

[Solved]Can't see my extension button on toolbar

Postby pknerd » Thu Dec 26, 2013 6:33 am

Hi

I can't see my extension button in toolbar though it did create a separate menu Item. Below is my Addon.xcu file:

Code: Select all   Expand viewCollapse view
<?xml version='1.0' encoding='UTF-8'?>

<oor:component-data xmlns:oor="http://openoffice.org/2001/registry" xmlns:xs="http://www.w3.org/2001/XMLSchema" oor:name="Addons" oor:package="org.openoffice.Office">
  <node oor:name="AddonUI">
    <node oor:name="OfficeMenuBar">
      <node oor:name="org.openoffice.testaddon.testaddon" oor:op="replace">
        <prop oor:name="Title" oor:type="xs:string">
          <value/>
          <value xml:lang="en">My Menu</value>
        </prop>
        <prop oor:name="Target" oor:type="xs:string">
          <value>_self</value>
        </prop>
        <prop oor:name="ImageIdentifier" oor:type="xs:string">
          <value/>
        </prop>
        <node oor:name="Submenu">
          <node oor:name="m1" oor:op="replace">
            <prop oor:name="URL" oor:type="xs:string">
              <value>org.openoffice.testaddon.testaddon:HelloWorld</value>
            </prop>
            <prop oor:name="ImageIdentifier" oor:type="xs:string">
              <value/>
            </prop>
            <prop oor:name="Target" oor:type="xs:string">
              <value>_self</value>
            </prop>
            <prop oor:name="Context" oor:type="xs:string">
              <value/>
            </prop>
            <prop oor:name="Title" oor:type="xs:string">
              <value/>
              <value xml:lang="en">Hello World</value>
            </prop>
          </node>
        </node>
      </node>
    </node>
    <node oor:name="OfficeToolBar">
      <node oor:name="org.openoffice.testaddon.testaddon" oor:op="replace">
      <node oor:name="m1" oor:op="replace">
        <prop oor:name="URL" oor:type="xs:string">
          <value>org.openoffice.testaddon.testaddon:HelloWorld</value>
        </prop>
        <prop oor:name="ImageIdentifier" oor:type="xs:string">
          <value/>
        </prop>
        <prop oor:name="Target" oor:type="xs:string">
          <value>_self</value>
        </prop>
        <prop oor:name="Context" oor:type="xs:string">
          <value/>
        </prop>
        <prop oor:name="Title" oor:type="xs:string">
          <value/>
          <value xml:lang="en">Hello World</value>
        </prop>
      </node>
      </node>
    </node>
    <node oor:name="Images">
      <node oor:name="org.openoffice.testaddon.testaddon.hello world.images" oor:op="replace">
        <prop oor:name="URL" oor:type="xs:string">
          <value>org.openoffice.testaddon.testaddon:HelloWorld</value>
        </prop>
        <node oor:name="UserDefinedImages">
          <prop oor:name="ImageSmallURL">
            <value>%origin%/../../../../../images/adnan.jpg</value>
          </prop>
          <prop oor:name="ImageBigURL">
            <value/>
          </prop>
          <prop oor:name="ImageSmallHCURL">
            <value/>
          </prop>
          <prop oor:name="ImageBigHCURL">
            <value/>
          </prop>
        </node>
      </node>
      </node>
  </node>
</oor:component-data>
Last edited by floris v on Thu Dec 26, 2013 10:13 am, edited 3 times in total.
Reason: Added Solved icon to Subject
Open Office 4.01, MacOSX 10.6
pknerd
 
Posts: 31
Joined: Tue Dec 03, 2013 4:07 pm

Re: Can't see my extension button on toolbar

Postby hanya » Thu Dec 26, 2013 6:47 am

Please, edit this thread's initial post and add "[Solved]" to the subject line if your problem has been solved.
Apache OpenOffice 4-dev on Xubuntu 14.04
hanya
Volunteer
 
Posts: 885
Joined: Fri Nov 23, 2007 9:27 am
Location: Japan

Re: Can't see my extension button on toolbar

Postby pknerd » Thu Dec 26, 2013 7:31 am

Is there any link of complete XCU data for latest versions? the one I am using was actually form OpenOffice site which I think is not as per what mentioned on your given link.
Open Office 4.01, MacOSX 10.6
pknerd
 
Posts: 31
Joined: Tue Dec 03, 2013 4:07 pm

Re: Can't see my extension button on toolbar

Postby pknerd » Thu Dec 26, 2013 7:40 am

I copied XCU from here:

https://wiki.openoffice.org/wiki/OpenOf ... oject_Type

but I guess it's for older version
Open Office 4.01, MacOSX 10.6
pknerd
 
Posts: 31
Joined: Tue Dec 03, 2013 4:07 pm


Return to Extensions

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests