Report Not Showing Data

Getting your data onto paper - or the web - Discussing the reports features of Base

Report Not Showing Data

Postby shock3 » Mon Mar 25, 2013 7:26 am

I updated to OpenOffice 3.4.1 tonight and my old reports are working, but if I try to turn a query into a report with the report wizard, no data shows up.

I have no idea how to problem solve with Base, but I feel like I'm missing a connection to the database after the update.

Any help would be great, thanks.
OpenOffice 3.4.1 on Windows XP
shock3
 
Posts: 3
Joined: Mon Mar 25, 2013 7:21 am

Re: Report Not Showing Data

Postby emiltanem » Sat Mar 30, 2013 5:05 am

I'm having the same/similar problem.

Dynamic report is not pulling data from the database at all.

Static report is pulling data, but will not update if I make additions to the tables I'm pulling data from. Ofc. perhaps that might be exactly how the static report is supposed to work..?


Is there a fix to this problem? I mean, if not, base just looks like a horrible UI-alternative to calc :O
OpenOffice 3.4.1 on Win7
emiltanem
 
Posts: 1
Joined: Sat Mar 30, 2013 5:01 am

Re: Report Not Showing Data

Postby alexmnewton » Sun Apr 14, 2013 6:52 pm

I also have this problem in OO3.4.1 Base. I create a dynamic report from a query and the report is populated dummy data - OK so far; but when I save and re-open it, it should populate the report from the query. It doesn't. Rather it keeps the dummy data.

Can anybody suggest why?
OpenOffice 3.4.1
WindowsXP
alexmnewton
 
Posts: 1
Joined: Sun Apr 14, 2013 6:43 pm

Re: Report Not Showing Data

Postby shock3 » Tue May 14, 2013 10:50 pm

same problem, grrr

no one has any solutions?
OpenOffice 3.4.1 on Windows XP
shock3
 
Posts: 3
Joined: Mon Mar 25, 2013 7:21 am

Re: Report Not Showing Data

Postby shock3 » Tue May 14, 2013 11:29 pm

Static reports work buy dynamic reports do not.
OpenOffice 3.4.1 on Windows XP
shock3
 
Posts: 3
Joined: Mon Mar 25, 2013 7:21 am

Re: Report Not Showing Data

Postby Danum » Wed Nov 27, 2013 12:37 pm

Version 4 has same problem - Dynamic Report not being populated with table data from a perfectly good query. Static report OK. A fix would be nice. Any clues anyone?
OpenOffice 4 on Windows 7
Danum
 
Posts: 1
Joined: Wed Nov 27, 2013 12:31 pm

Re: Report Not Showing Data

Postby kdhavle » Tue Jan 21, 2014 5:34 pm

I also had this problem and it was quite perplexing. However, there's an easy fix. Please download and install the extension for "Oracle Report Builder". Go to Tools --> Extension Manager --> Add New Extensions and search for this extension. Install this extension and make your life easy!!
Kamlesh. Open Office 4 on Windows 8 Touch.
kdhavle
 
Posts: 1
Joined: Tue Jan 21, 2014 5:29 pm


Return to Reporting

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests