Can't open reports

Getting your data onto paper - or the web - Discussing the reports features of Base

Can't open reports

Postby gtubbesing » Thu Jan 12, 2012 12:23 am

I have been having a problem with some of my reports. They are not opening. The error message is asking me for something on the 'O' drive. The only problem is I do NOT have an 'O' drive on this computer. I've attached a screen grab of the error message. Any idea what causes this error?

Thanks for all your help.
Glen

OpenOffice error message.jpg
OOo 3.0.X on Windows XP
User avatar
gtubbesing
 
Posts: 2
Joined: Wed Feb 25, 2009 3:47 am

Re: Can't open reports

Postby RoryOF » Thu Jan 12, 2012 12:32 am

Does the report exist on the computer on some other drive or directory?

 Edit: Is your drive on a network, or was the report file prepared on a network? If so, you may need to map the network location to the O: drive. 
Apache OpenOffice 4.1.6 on Xubuntu 18.04.2 (mostly 64 bit version) and very infrequently on Win2K/XP
User avatar
RoryOF
Moderator
 
Posts: 28394
Joined: Sat Jan 31, 2009 9:30 pm
Location: Ireland

Re: Can't open reports

Postby gtubbesing » Thu Jan 19, 2012 7:51 pm

No, it was all done on local drives. I don't know if this is related, but I tried to copy the database to another computer on our network. After I moved the ODB file, I couldn't even open the database. Is there another file/s that must be copied along with the ODB file to get it to work on a different machine?

Oh, and one other thing... these reports that I can't open, I also can't delete them. I go through the steps to delete them, but nothing happens.
OOo 3.0.X on Windows XP
User avatar
gtubbesing
 
Posts: 2
Joined: Wed Feb 25, 2009 3:47 am


Return to Reporting

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests