[Solved] Mail Merge Error, missing data source

Writing a book, Automating Document Production - Discuss your special needs here

[Solved] Mail Merge Error, missing data source

Postby CAB2k » Mon Apr 19, 2010 1:18 am

Mail Merge Error, missing data source.
While trying to mail merge an envelope I get the following message.

The data source 'bDays All' was not found. Thus the connection to the data source could not be established.
Please check the connection Settings....


Pressing F4 I can highlight the Sheet1 and see all the database data which is up to date.
The original data is in a spread sheet named 'bDays All'
I can't seem to get past this error. :crazy:
Attachments
MMerror01.png
Last edited by Hagar Delest on Mon Apr 19, 2010 8:48 am, edited 1 time in total.
Reason: tagged [Solved].
OpenOffice 3.2 on Windows 2000
User avatar
CAB2k
 
Posts: 26
Joined: Mon Mar 01, 2010 1:56 am

Re: Mail Merge Error, missing data source.

Postby thomasjk » Mon Apr 19, 2010 1:38 am

If the data is bDays why are you not selecting that table?
Tom K.
Windows 10 Home version 1803 17134.165
LibreOffice 5.4.7.2
thomasjk
Volunteer
 
Posts: 4431
Joined: Tue Dec 25, 2007 4:52 pm
Location: North Carolina

Re: Mail Merge Error, missing data source.

Postby CAB2k » Mon Apr 19, 2010 2:22 am

Because the data is in s spreadsheet.
DaysCAB03 is an intermediary database.


I have resolved the issue. The fields were from an previous version of the database and until I displayed the field names it appeared as the same field.
Once the prefix was visible I realized the error.


Thanks for the reply.
OpenOffice 3.2 on Windows 2000
User avatar
CAB2k
 
Posts: 26
Joined: Mon Mar 01, 2010 1:56 am


Return to Advanced Uses

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests