How do I run a AOO macro from CommandLine in Mac

Creating a macro - Writing a Script - Using the API

How do I run a AOO macro from CommandLine in Mac

Postby anand_k » Thu Jul 04, 2019 4:17 pm

I tried running macro with below option but nothing happened can some one help me
./soffice -invisible --nofirststartwizard --norestore /Users/anand/Downloads/macro.ods "macro:///Standard.Module1:Main()"
macOS 10.14
Openoffice 4.1.6
anand_k
 
Posts: 2
Joined: Thu Jul 04, 2019 4:13 pm

Re: How do I run a AOO macro from CommandLine in Mac

Postby robleyd » Fri Jul 05, 2019 2:18 am

Did you try a forum search? Searching for running macro from command line found a few likely results.
Cheers
David
Apache OpenOffice Developer Build 4.2.0 9820 - Slackware 14.2 - 64 bit
LibreOffice 6.0.7.3 - Slackware 14.2 - 64 bit
Apache OpenOffice 4.1.4 - Windows 7 Virtual machine
User avatar
robleyd
Moderator
 
Posts: 2986
Joined: Mon Aug 19, 2013 3:47 am
Location: Murbko, Australia

Re: How do I run a AOO macro from CommandLine in Mac

Postby anand_k » Fri Jul 05, 2019 9:56 am

I couldn't see that works for Mac.
macOS 10.14
Openoffice 4.1.6
anand_k
 
Posts: 2
Joined: Thu Jul 04, 2019 4:13 pm

Re: How do I run a AOO macro from CommandLine in Mac

Postby robleyd » Fri Jul 05, 2019 10:21 am

Another post here suggests:
"See Pitonyak's "Useful Macro Information for OpenOffice.org" section 5.31.2 and 5.32.2 for discussion and examples of running macros from the command line."

This can be found at http://www.pitonyak.org/oo.php using the link, on that page, OpenOffice.org Macro document
Cheers
David
Apache OpenOffice Developer Build 4.2.0 9820 - Slackware 14.2 - 64 bit
LibreOffice 6.0.7.3 - Slackware 14.2 - 64 bit
Apache OpenOffice 4.1.4 - Windows 7 Virtual machine
User avatar
robleyd
Moderator
 
Posts: 2986
Joined: Mon Aug 19, 2013 3:47 am
Location: Murbko, Australia


Return to Macros and UNO API

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 9 guests