What Happened Here?

Issues installing under the Mac OSX - X11 - Aqua

What Happened Here?

Postby Txslade » Tue Mar 13, 2018 2:24 am

I've used Open Office my IMac since I got it in 2009. I have the lasted update Apache 4.1.5. Went to open the program and it's like the menus and text are skewed. I cant seem to figure out what is wrong, I even deleted and reinstalled with the same issue. I managed to make it to the help section and the text was blurred gibberish. I have had no other issues than this. Can anyone direct me to what might fix it? hopefully my screen shots attached.
MacOS High Sierra
Open Office Apache 4.1.5
Txslade
 
Posts: 3
Joined: Tue Mar 13, 2018 2:14 am

Re: What Happened Here?

Postby Txslade » Tue Mar 13, 2018 2:33 am

screen shot
Attachments
Screen Shot 2018-03-12 at 7.12.10 PM.jpg
MacOS High Sierra
Open Office Apache 4.1.5
Txslade
 
Posts: 3
Joined: Tue Mar 13, 2018 2:14 am

Re: What Happened Here?

Postby Txslade » Tue Mar 13, 2018 2:42 am

the second screenshot
Attachments
Screen Shot 22 2018-03-12 at 7.09.25 PM.jpg
MacOS High Sierra
Open Office Apache 4.1.5
Txslade
 
Posts: 3
Joined: Tue Mar 13, 2018 2:14 am

Re: What Happened Here?

Postby robleyd » Tue Mar 13, 2018 2:58 am

G'day, and welcome to the community forum.

[Tutorial] Mac FAQ may be helpful, particularly Q02/A02.

If you have changed any settings, added macros or words to dictionaries etc you may want to visit [Tutorial]The OpenOffice User Profile for information on what is stored where.
Cheers
David
Apache OpenOffice 4.1.4 - Windows 7
Apache OpenOffice 4.1.5 - Slackware 14.2 - 64 bit
User avatar
robleyd
Moderator
 
Posts: 2080
Joined: Mon Aug 19, 2013 3:47 am
Location: Murbko, Australia


Return to Mac OSX

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest