Greek menu headings

Issues with installing under all Linux Distributions

Greek menu headings

Postby jdriver » Mon Mar 11, 2013 9:07 pm

Hello,

I have a user who when launching oo calc, has what appears to be Greek letters for his heading menu. From troubleshooting this, the problem is isolated to his acccount, because when I login to his machine and launch the same application, it's in English. Does anyone know of a fix for this?


Thanks!


Jeremy
OpenOffice 3.1.1 on RHEL 5
jdriver
 
Posts: 4
Joined: Mon Mar 11, 2013 9:04 pm

Re: Greek menu headings

Postby RoryOF » Mon Mar 11, 2013 9:21 pm

If your login, using a different User name, does not show the problem, then almost certainly deleting or renaming _his_ User Profile will cure the problem.
Tutorial: the User Profile

You should check that he has no national language characters in his login name.
Apache OpenOffice 4.1.7 on Xubuntu 18.04.3 (mostly 64 bit version) and very infrequently on Win2K/XP
User avatar
RoryOF
Moderator
 
Posts: 29923
Joined: Sat Jan 31, 2009 9:30 pm
Location: Ireland

Re: Greek menu headings

Postby jdriver » Mon Mar 11, 2013 9:32 pm

I thought the same thing, RoryOF, however that was the first thing I tried, moving his .openoffice.org directory to .openoffice.org.bak, and then restarting OpenOffice. Same thing still happens, still getting the Greek headings.


Jeremy
OpenOffice 3.1.1 on RHEL 5
jdriver
 
Posts: 4
Joined: Mon Mar 11, 2013 9:04 pm

Re: Greek menu headings

Postby RoryOF » Mon Mar 11, 2013 9:38 pm

It might be to do with the Language settings in /Tools /Options /Languages. I'd compare yours and his and match then to yours.
Apache OpenOffice 4.1.7 on Xubuntu 18.04.3 (mostly 64 bit version) and very infrequently on Win2K/XP
User avatar
RoryOF
Moderator
 
Posts: 29923
Joined: Sat Jan 31, 2009 9:30 pm
Location: Ireland

Re: Greek menu headings

Postby Hagar Delest » Mon Mar 11, 2013 10:08 pm

This may help: [Solved] Language is Greek in menus.

Please add '[Solved]' at the beginning of your first post title (edit button) if your issue has been fixed.
AOO 4.1.7 on Xubuntu 19.10 and 4.1.5 on Windows 10 (with winPenPack port).
User avatar
Hagar Delest
Moderator
 
Posts: 28626
Joined: Sun Oct 07, 2007 9:07 pm
Location: France


Return to Linux

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest