Language compilation failed

Issues with installing under all Linux Distributions

Language compilation failed

Postby valerian » Thu Jan 31, 2008 2:00 pm

Hello all,

First, I built my linux from scratch (again a stupid main !!??)
I have trouble with the language during compilation, I will explain it :
I configure OO with this line :
./configure --prefix=/opt/openoffice-2.3.1 --with-package-format=native --with-ant-home=/opt/apache-ant-1.7.0/ --with-jdk-home=/opt/jdk1.5.0_11/ --disable-mozilla --with-lang="fr"

and when I do the dmake after 1 or 2 hours, It prints me Warning about that language fr is substitue by the english and deletes this directory : ./instsetoo_native/unxlngi6.pro/OpenOffice/native/zip/fr/
And when it tries to unzip another zip file it crashes because the directory was been just deleted.

So anyone has a idea about this problem ?
Thanks a lot,
PS : sorry for my bad english, i'm french like you can see...
valerian
 
Posts: 1
Joined: Thu Jan 31, 2008 1:50 pm

Re: Language compilation failed

Postby Hagar Delest » Thu Jan 31, 2008 10:29 pm

No idea at all; are you sure you don't want to use the OOo packages?

You can also try the French forum here: http://www.forum-openoffice.org/forum/index.php, but it's a rather specific issue.

Good luck.
AOO 4.1.6 on Xubuntu 19.04 and 4.1.5 on Windows 7 (with winPenPack port).
User avatar
Hagar Delest
Moderator
 
Posts: 28461
Joined: Sun Oct 07, 2007 9:07 pm
Location: France


Return to Linux

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests