Cant run over Application Server?

Issues with installing under all Linux Distributions

Cant run over Application Server?

Postby RobinVossen » Mon Jan 21, 2008 3:07 pm

I run OpenOffice on my Application server and he gets called at with ssh -X openoffice.
It works fine. He can just boot and stuff I can do basic stuff. eg (Bold, Italic, underline, Center_text).
But When i want to do something a little more 'Advanced' like Auto-Numbers or something like that the Application just Crashes..
does anyone have an idea how to fix? (Or what the problem can be?)

Cheers,
Robin
RobinVossen
 
Posts: 6
Joined: Wed Dec 19, 2007 1:11 pm

Re: Cant run over Application Server?

Postby acknak » Mon Jan 21, 2008 6:51 pm

Have you read the Forum Survival Guide?

What OS and OOo version are you using?

A quick check here (just "ssh -X localhost" then run OOo) works ok.
AOO4/LO5 • Linux • Fedora 23
User avatar
acknak
Moderator
 
Posts: 22756
Joined: Mon Oct 08, 2007 1:25 am
Location: USA:NJ:E3

Re: Cant run over Application Server?

Postby RobinVossen » Tue Jan 22, 2008 11:08 am

Well, I can run OpenOffice.
But Advanced Functions die.
Eg. Auto-Numbering.
And yea I did read the Survile Guide a while ago.


Anyhow, its on a Gentoo Box with version 2.3 of OOo.

Anyhow, what can be the problem?

Since well This might be a flaw or something in OOo that the Developers might want to look on.
What also is kinda important I guess is that the Application server doesnt have X11.Org.
Maybe there is a Dependency thats not documented. Or anything like that.

Cheers,
Robin
RobinVossen
 
Posts: 6
Joined: Wed Dec 19, 2007 1:11 pm

Re: Cant run over Application Server?

Postby sybille » Tue Jan 22, 2008 12:01 pm

RobinVossen wrote:Anyhow, its on a Gentoo Box with version 2.3 of OOo.

Are you using the precompiled OOo binaries from Sun (app-office/openoffice-bin) or your own compiled version (app-office/openoffice)? If it's your own compiled version, what USE flags and MAKE options are set?

You might want to take a look at the following thread, and some of the links it contains, for information about how to run OOo headless: oowriter in cron

According to that thread, it looks like headless OOo does need some X libraries. But it might be that portage has allowed you to compile the dependencies of OOo without X and therefore without those needed libraries. If that's the case, then it's an ebuild/portage problem.
If your problem has been solved, please edit this thread's initial post and add "[Solved]" to the subject line. Thanks!
-------
About Ubuntu Linux
Zotero, for research and bibliography management with OOo.
OOo 2.4.X on Ubuntu 8.x + None needed :)
sybille
Volunteer
 
Posts: 122
Joined: Sat Jan 05, 2008 12:21 pm
Location: France

Re: Cant run over Application Server?

Postby RobinVossen » Wed Jan 23, 2008 9:50 am

X-Error: BadWindow (invalid Window parameter)
Major opcode: 2 (X_ChangeWindowAttributes)
Resource ID: 0x800bf2
Serial No: 50950 (50950)
After doing:
export SAL_SYNCHRONIZE=1
it runs fine, but its Slow like hell.
Looks like it has to Render everything again and again..

SO I did do export SAL_SYNCHRONIZE=0
and it was still slow.. And it doesnt crash anymore.
Ah well It looks like it works.
Thanks all :)

Cheers,
Robin

ps.
Yea its Selfcompiled from the eBuild :)
RobinVossen
 
Posts: 6
Joined: Wed Dec 19, 2007 1:11 pm


Return to Linux

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests