Upgraded to 4.1.6 but it will not start

Issues with installing under all versions of MS Windows

Upgraded to 4.1.6 but it will not start

Postby Wayne R » Tue Feb 12, 2019 8:55 pm

I upgraded to 4.1.6 but OpenOffice will not start. I have been using it for years although less so recently. I decided to check whether there is a newer version for general principles and found 4.1.6. I had 4.1.3. I downloaded and installed it from SoucreForge, taking all defaults. It starts up and the bar goes about 40% of the way across and sits there forever.
I have restarted and reinstalled it several times. Several times I have manually used Windows task manager to kill soffice programs. The first several times I started it, it said that I had to close programs. That is when I restarted the system but now I get the hangs.
The second and third times that I reinstalled it, I chose the Repair option.
I am on Windows 7 Professional.
Under Task Manager it does not show up on the Applications tab but several show up under the Processes tab.
OpenOffice 4.1.1 on Windows 7
Wayne R
 
Posts: 7
Joined: Wed Sep 30, 2015 12:00 am

Re: Upgraded to 4.1.6 but it will not start

Postby FJCC » Tue Feb 12, 2019 9:27 pm

The first thing to try is to kill all of the soffice processes and then try starting OpenOffice.
Windows 10 and Linux Mint, since 2017
If your question is answered, please go to your first post, select the Edit button, and add [Solved] to the beginning of the title.
FJCC
Moderator
 
Posts: 7058
Joined: Sat Nov 08, 2008 8:08 pm
Location: Colorado, USA


Return to MS Windows

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests