Setup.xcu does not exist after installation

Issues with installing under all versions of MS Windows

Setup.xcu does not exist after installation

Postby sanjay » Thu Nov 28, 2013 9:14 am

Hi Team,

I have installed open office 4.0.1 in my window 7 64 bit pc.
but i did not get folder "data" inside registry. i mean i didn't find Setup.xcu in my pc.

please let me know how to get Setup.xcu.pls provide suggestion.
OpenOffice 4.0.1 on window7
sanjay
 
Posts: 5
Joined: Thu Nov 28, 2013 9:06 am

Re: Setup.xcu is not exist after installation

Postby Hagar Delest » Thu Nov 28, 2013 9:18 am

Hi and welcome to the forum!

Why do you need it?
AOO 4.1.6 on Xubuntu 18.10 and 4.1.5 on Windows 7 (with winPenPack port).
User avatar
Hagar Delest
Moderator
 
Posts: 28384
Joined: Sun Oct 07, 2007 9:07 pm
Location: France

Re: Setup.xcu does not exist after installation

Postby sanjay » Thu Nov 28, 2013 10:27 am

i am using web huddle web conferencing open source tool.if you wanted to upload ppt file before meeting then we need to modify Setup.xcu file.my installation path is
C:\Program Files (x86)\OpenOffice 4\share\registry\res.
inside registery i have no "/data/org/openoffice/Setup.xcu" .please let me suggest or provide solution?
OpenOffice 4.0.1 on window7
sanjay
 
Posts: 5
Joined: Thu Nov 28, 2013 9:06 am

Re: Setup.xcu does not exist after installation

Postby RoryOF » Thu Nov 28, 2013 12:23 pm

Setup.xcu is missing in OOo 3.3 (and later?). See
https://issues.apache.org/ooo/show_bug.cgi?id=117803
which tells that its functionality has been transferred to main.xcd. If this continues through AOO 4.0.1 I cannot say (I suspect that it is now registrymodifications.xcu, but have no definite knowledge)..
Apache OpenOffice 4.1.6 on Xubuntu 18.04.2 (mostly 64 bit version) and very infrequently on Win2K/XP
User avatar
RoryOF
Moderator
 
Posts: 28400
Joined: Sat Jan 31, 2009 9:30 pm
Location: Ireland

Re: Setup.xcu does not exist after installation

Postby sanjay » Mon Dec 02, 2013 8:43 am

I have installed open office 4.0.1 in my window 7 64 bit PC.i have changed below line in main.xcd because i don't have setup.xcu file
<prop oor:name="ooSetupConnectionURL" oor:type="xs:string"><value>socket,host=172.34.12.4,port=8100;urp;</value></prop>


please let me know it's correct?or i need to change line?
OpenOffice 4.0.1 on window7
sanjay
 
Posts: 5
Joined: Thu Nov 28, 2013 9:06 am

Re: Setup.xcu does not exist after installation

Postby arunkumar7h » Fri Feb 15, 2019 8:07 am

Did it work for you Sanjay?
OpenOffice 5.2 on Windows 10
arunkumar7h
 
Posts: 3
Joined: Mon Feb 11, 2019 11:13 am


Return to MS Windows

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 7 guests