[Solved] Dynamic link library MSVCR90.dll missing

Issues with installing under all versions of MS Windows

[Solved] Dynamic link library MSVCR90.dll missing

Postby timearl » Thu Jan 19, 2012 1:25 pm

Hi All,

I've just installed OO on a fresh W2K system(updated to SP4). When I try to start it, I get the same error:

Dynamic link library MSVCR90.dll can't be found in the specified path.

I searched for all MSVCR* files. In the Open Office\Program directory, there are MSVCRT, MSVCR71 and MSVCR80.
In the WINNT\SYSTEM32 directory there are MSVCRT, MSVCR20 and MSVCR40 (all .dll).
There is no MSVCR90 anywhere (I have turned off 'hide system files' etc.).

I renamed the MSVCR20 and MSVCR40 in the WINNT\SYSTEM32 directory and restarted. Still no joy.

Any suggestions, please?

Topic split from initial one: Runtime Error R6034 (Hagar, Moderator).
Last edited by Hagar Delest on Thu Jan 19, 2012 7:03 pm, edited 1 time in total.
Reason: tagged [Solved].
OpenOffice 3.3 on Windows 2000 (installed 18/1/2012).
timearl
 
Posts: 3
Joined: Thu Jan 19, 2012 1:15 pm

Re: Runtime Error R6034

Postby Hagar Delest » Thu Jan 19, 2012 1:34 pm

Download it from the net and add it to the OOo folder.
Else, see this query.
AOO 4.1.7 on Xubuntu 19.10 and 4.1.5 on Windows 10 (with winPenPack port).
User avatar
Hagar Delest
Moderator
 
Posts: 28676
Joined: Sun Oct 07, 2007 9:07 pm
Location: France

Re: Runtime Error R6034

Postby timearl » Thu Jan 19, 2012 2:30 pm

Thanks, working now. Sorry if this was in the wrong thread.
OpenOffice 3.3 on Windows 2000 (installed 18/1/2012).
timearl
 
Posts: 3
Joined: Thu Jan 19, 2012 1:15 pm


Return to MS Windows

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests