[Solved] Query Criterion Line function

Discuss the database features

[Solved] Query Criterion Line function

Postby chris_petersen » Thu Mar 30, 2017 7:38 pm

Do the brackets work the same in Base as they do in access? This command is supposed to open a user prompt but I always get an error when I attempt to run.

Cap1.JPG

Cap2.JPG


Thanks.
Last edited by Hagar Delest on Thu Mar 30, 2017 9:58 pm, edited 1 time in total.
Reason: tagged [Solved].
Chris Petersen
Open Office 4.1.3
chris_petersen
 
Posts: 22
Joined: Tue Mar 21, 2017 5:22 pm

Re: Query Criterion Line function

Postby FJCC » Thu Mar 30, 2017 8:03 pm

Instead of putting Enter Client in brackets, prefix a : so it looks like
:Enter Client
You may have to replace the space with an underscore so it is
:Enter_Client
Windows 10 and Linux Mint, since 2017
If your question is answered, please go to your first post, select the Edit button, and add [Solved] to the beginning of the title.
FJCC
Moderator
 
Posts: 7128
Joined: Sat Nov 08, 2008 8:08 pm
Location: Colorado, USA

[solved]

Postby chris_petersen » Thu Mar 30, 2017 9:02 pm

Thank you very much! That fixed it.

Chris
Chris Petersen
Open Office 4.1.3
chris_petersen
 
Posts: 22
Joined: Tue Mar 21, 2017 5:22 pm


Return to Base

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 7 guests