Page 1 of 1

[Solved] Forum email out?

PostPosted: Fri Sep 13, 2013 4:13 pm
by acknak
Someone contacted me by email to say that they could not register for the forum--no email recieved. They tried another email and had some friends try to register ... no emails.

I checked my forum account with the "force reactivation" option on the admin control panel, and then tried a new registration: no emails.

I think there's a problem with the forum email ;-)

Any idea what we can do?

Re: Forum email out?

PostPosted: Fri Sep 13, 2013 4:17 pm
by gerard24
Did you check your spam box?

Re: Forum email out?

PostPosted: Fri Sep 13, 2013 4:34 pm
by RGB
I can confirm the problem on the ES forum too: no notification for PM or forum subscription are sent. Until yesterday everything worked just Ok so something changed today.

I just posted a question on the dev mailing list about this problem.

Re: Forum email out?

PostPosted: Fri Sep 13, 2013 5:25 pm
by acknak
Thanks for having a look!

Re: Forum email out?

PostPosted: Fri Sep 13, 2013 5:38 pm
by RGB
The problem is really big: NONE of the email services (mailing lists, bug notifications...) from the project are working. I'll try to contact someone by personal email.

Re: Forum email out?

PostPosted: Fri Sep 13, 2013 5:42 pm
by RoryOF
It may be more than a problem local to Apache. Forum and email traffic has been way down all week, I don't know why.

Re: Forum email out?

PostPosted: Fri Sep 13, 2013 5:58 pm
by acknak
Thanks RGB--appreciate the follow-up.

Re: Forum email out?

PostPosted: Fri Sep 13, 2013 6:05 pm
by Daiwe01
RGB wrote:The problem is really big: NONE of the email services (mailing lists, bug notifications...) from the project are working...
May be related to the AOO Bugzilla sending out thousands of emails for old notifications. <They> (whoever that may be) were working on that problem.

Re: Forum email out?

PostPosted: Fri Sep 13, 2013 6:11 pm
by RGB
It seems everything is working now (at least, I received the notification for the previous message on this thread ;) ).

Re: Forum email out?

PostPosted: Fri Sep 13, 2013 6:55 pm
by acknak
Me too.

Thanks again, RGB (and whoever fixed it).

Re: Forum email out?

PostPosted: Fri Sep 13, 2013 10:00 pm
by Hagar Delest
-> http://www.mail-archive.com/dev@openoff ... 12577.html

Was indeed a mistake, corrected afterward.