Slow and not easy

The place for discussions and decisions about the forum

Slow and not easy

Postby Bidouille » Tue Mar 12, 2013 1:28 pm

Bonjour,

Since a couple of weeks, we have many times errors like:
SQL ERROR [ mysqli ]
Too many connections [1040]

The cache is sufficiently dimensioned?
User avatar
Bidouille
Volunteer
 
Posts: 221
Joined: Mon Nov 19, 2007 10:58 am
Location: France

Re: Slow and not easy

Postby floris v » Tue Mar 12, 2013 1:30 pm

First time for me was today, but it's a pain - just when the old forum is accessible again, mostly for spammers of course. :(
MS Windows 10 - AOO 4.1.3 - LibreOffice 5.2.3.3
If your problem has been solved or your question has been answered, please edit the first post in this thread and add [Solved] to the title bar.
Nederlandstalig forum
User avatar
floris v
Moderator
 
Posts: 4003
Joined: Wed Nov 28, 2007 1:21 pm
Location: Netherlands

Re: Slow and not easy

Postby henke54 » Wed Mar 13, 2013 5:15 am

floris v wrote:First time for me was today, but it's a pain

For me, the Dutch and English forum was not accessible (yesterday)... :roll:
LibreOffice 5.1.4.2
on Ubuntu 16.04 LTS
User avatar
henke54
 
Posts: 380
Joined: Thu Apr 02, 2009 6:10 pm
Location: Flanders Belgium

Re: Slow and not easy

Postby Hagar Delest » Wed Mar 13, 2013 10:57 am

Same for me. I've also noticed the slow down recently.
I've sent a mail to the dev list but no reply: http://www.mail-archive.com/dev@openoff ... 04999.html
AOO 4.1.5 on Xubuntu 18.04 and on Windows 7 (with winPenPack port).
User avatar
Hagar Delest
Moderator
 
Posts: 28191
Joined: Sun Oct 07, 2007 9:07 pm
Location: France

Re: Slow and not easy

Postby RoryOF » Wed Mar 13, 2013 11:15 am

I have noticed particularly that access to the Moderator levels can be very slow.
Apache OpenOffice 4.1.5 on Xubuntu 18.04 (mostly 64 bit version) and infrequently on Win2K/XP
14 October 2016 was Pooh's 90th birthday
User avatar
RoryOF
Moderator
 
Posts: 27179
Joined: Sat Jan 31, 2009 9:30 pm
Location: Ireland

Re: Slow and not easy

Postby Hagar Delest » Wed Mar 13, 2013 11:29 am

+1.
Searches are also slower than in the past.
AOO 4.1.5 on Xubuntu 18.04 and on Windows 7 (with winPenPack port).
User avatar
Hagar Delest
Moderator
 
Posts: 28191
Joined: Sun Oct 07, 2007 9:07 pm
Location: France

Re: Slow and not easy

Postby FJCC » Wed Mar 13, 2013 2:24 pm

I had one incident of the forum not being accessible but other than that I haven't noticed a slow down. I'm in the US and I believe everyone else on this thread is in Europe. Perhaps that is a hint or else I'm too slow to notice a slow connection.
AOO 3.4 or 4.1 on MS Windows XP ( before 2013-08-03) or Windows 7
If your question is answered, please go to your first post, select the Edit button, and add [Solved] to the beginning of the title.
FJCC
Moderator
 
Posts: 6695
Joined: Sat Nov 08, 2008 8:08 pm
Location: Colorado, USA

Re: Slow and not easy

Postby lgusaas » Wed Mar 13, 2013 7:02 pm

I couldn't access the forum on two occasions yesterday. Couldn't access it a little while ago, but can now, obviously.
Larry I. Gusaas
Moose Jaw, SK Canada
Website: http://larry-gusaas.com
"An artist is never ahead of his time but most people are far behind theirs." Edgard Varese
Apache OpenOffice 4.1.5 — MacBook Pro(Retina)—macOS Ver.10.13.5 High Sierra
lgusaas
Volunteer
 
Posts: 1541
Joined: Sun Mar 30, 2008 8:32 pm
Location: Moose Jaw, SK Canada


Return to Forum Governance

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest