[Solved] Incubator logo on forum landing page

The place for discussions and decisions about the forum

[Solved] Incubator logo on forum landing page

Postby RGB » Sun Jan 13, 2013 5:48 pm

The forum landing page still shows the incubator logo, even if AOO is now an Apache top level project since October.

I think the incubator logo must be changed by the Apache feather.

AFAIK, the forum landing page is not on the project SVN so only Imacat (not sure if Drew still have the "keys") can change it.

Regards
Last edited by Hagar Delest on Sun Jul 28, 2013 3:33 pm, edited 1 time in total.
Reason: tagged solved.
There are two types of people: the ones that believe that there are two types of people and the ones that not.

openSUSE with KDE SC / AOO
User avatar
RGB
Volunteer
 
Posts: 1452
Joined: Mon Oct 08, 2007 1:34 am

Re: Incubator logo on forum landing page

Postby imacat » Fri Jan 18, 2013 6:07 pm

Sorry I did not see this post. ^^; I'll check it A.S.A.P.
User avatar
imacat
Site Admin
 
Posts: 48
Joined: Sun May 20, 2012 1:13 am
Location: Taipei, Taiwan

Re: Incubator logo on forum landing page

Postby floris v » Sun Mar 03, 2013 8:23 pm

It's still there, probably because the forums are still incubating. ;)
MS Windows 10 - AOO 4.1.3 - LibreOffice 5.2.3.3
If your problem has been solved or your question has been answered, please edit the first post in this thread and add [Solved] to the title bar.
Nederlandstalig forum
User avatar
floris v
Moderator
 
Posts: 3982
Joined: Wed Nov 28, 2007 1:21 pm
Location: Netherlands


Return to Forum Governance

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests