Impress Keeps Dropping slides after Save

Discuss the presentation application

Impress Keeps Dropping slides after Save

Postby Sempusa » Thu Aug 09, 2018 10:40 pm

I have about 100 slides of images in a presentation. Every time I go in to due edits, then save the file, I lose other slides in some other location in the presentation. It's driving me crazy, I keep thinking an image is in the right place and then it is gone. In the "Normal" view, I end up with a blank white slide with nothing in it, and now have to figure out what image went missing. I put that in and then something else is gone!! :knock: Anybody know why this is happening or how to prevent it? Is there some kind of limit on file size or number of slides?? Some earlier file saves were bigger than what I've ended up with. Sure hope there is a workaround or solution - my talk is tomorrow. Using Win10 Home.
OpenOffice 4.13 Windows 10
Sempusa
 
Posts: 6
Joined: Wed Oct 26, 2016 6:50 pm

Re: Impress Keeps Dropping slides after Save

Postby RoryOF » Thu Aug 09, 2018 11:37 pm

In OpenOffice try /Tools /Options /Load-Save/General and turn off Autorecovery. It will now be your responsibility to make frequent saves of your presentation as you work on it, but turning off Autorecovery has always worked for me to preserve pictures.
Apache OpenOffice 4.1.6 on Xubuntu 18.04.2 (mostly 64 bit version) and very infrequently on Win2K/XP
User avatar
RoryOF
Moderator
 
Posts: 29254
Joined: Sat Jan 31, 2009 9:30 pm
Location: Ireland


Return to Impress

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests