Error in sub-document content.xml

Discuss the presentation application

Error in sub-document content.xml

Postby abc12345 » Sun May 21, 2017 11:45 pm

Hello all I am needing help in recovering a presentation. I have been having an issue that I cannot resolve. Once I close out the presentation when I go to open it I get an error:
Read Error.
Format error discovered in the file in sub-document content.xml....

I am using the latest version of openoffice 4.1.3 on windows 10

I have attempted to fix the errors by following this tutorial but my changes to the content file do not appear to save. So I went ahead and started the presentation over and yet again have this problem - I am attaching a copy of the latest version of my presentation - any help would be VERY much appreciated!!!!! (https://forum.opentoffice.org/en/forum/ ... 71&t=87180)
openoffice 4 on windows 10
abc12345
 
Posts: 1
Joined: Sun May 21, 2017 11:31 pm

Re: Error in sub-document content.xml

Postby robleyd » Mon May 22, 2017 3:36 am

Hi, and welcome to the community forum.

Your document does not appear as an attachment. [Forum] How to attach a document here Note maximum file size is 128K. If your file is larger, use a file sharing site such as Mediafire or Dropbox. The link also contains information on how to anonymise your document if it contains confidential information.
Cheers
David
Apache OpenOffice 4.2.0 Build 9820 alpha version - Slackware 14.2 - 64 bit
LibreOffice 6.0.7.3 - Slackware 14.2 - 64 bit
Apache OpenOffice 4.1.4 - Windows 7 Virtual machine
User avatar
robleyd
Moderator
 
Posts: 2570
Joined: Mon Aug 19, 2013 3:47 am
Location: Murbko, Australia


Return to Impress

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests