Error in sub-document content.xml

Discuss the presentation application

Error in sub-document content.xml

Postby abc12345 » Sun May 21, 2017 11:45 pm

Hello all I am needing help in recovering a presentation. I have been having an issue that I cannot resolve. Once I close out the presentation when I go to open it I get an error:
Read Error.
Format error discovered in the file in sub-document content.xml....

I am using the latest version of openoffice 4.1.3 on windows 10

I have attempted to fix the errors by following this tutorial but my changes to the content file do not appear to save. So I went ahead and started the presentation over and yet again have this problem - I am attaching a copy of the latest version of my presentation - any help would be VERY much appreciated!!!!! (https://forum.opentoffice.org/en/forum/ ... 71&t=87180)
openoffice 4 on windows 10
abc12345
 
Posts: 1
Joined: Sun May 21, 2017 11:31 pm

Re: Error in sub-document content.xml

Postby robleyd » Mon May 22, 2017 3:36 am

Hi, and welcome to the community forum.

Your document does not appear as an attachment. [Forum] How to attach a document here Note maximum file size is 128K. If your file is larger, use a file sharing site such as Mediafire or Dropbox. The link also contains information on how to anonymise your document if it contains confidential information.
Cheers
David
Apache OpenOffice 4.1.6 - Slackware 14.2 - 64 bit
LibreOffice 6.0.7.3 - Slackware 14.2 - 64 bit
Apache OpenOffice 4.1.4 - Windows 7 Virtual machine
User avatar
robleyd
Moderator
 
Posts: 2446
Joined: Mon Aug 19, 2013 3:47 am
Location: Murbko, Australia


Return to Impress

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests