Format error discovered in sub-doc. styles.xml

Discuss the presentation application

Format error discovered in sub-doc. styles.xml

Postby amyung7000 » Fri Nov 18, 2016 1:52 pm

hi acknak

can u help me fix this file
OpenOffice 4.1.2 on Windows 10
amyung7000
 
Posts: 1
Joined: Fri Nov 18, 2016 1:34 pm

Re: [Solved] Format error discovered in sub-doc. styles.xml

Postby acknak » Fri Nov 18, 2016 2:59 pm

I'd be glad to take a look at the file.

You can click "POST REPLY" and use the "Upload Attachment" link (below the message entry).

For tips on posting large or confidential documents, see: [Forum] How to attach a document here

You can also click the "Email" button at the right of this message and I'll reply with an email address where you can send the file privately.
AOO4/LO5 • Linux • Fedora 23
User avatar
acknak
Moderator
 
Posts: 22756
Joined: Mon Oct 08, 2007 1:25 am
Location: USA:NJ:E3

Re: Format error discovered in sub-doc. styles.xml

Postby DaveDR » Sat Feb 18, 2017 5:58 pm

I get the same thing from THE latest version on my Windows 7 64 bit. I don't get it.
OpenOffice 4.1.3 version installed on 64-bit Windows 7
DaveDR
 
Posts: 6
Joined: Mon Feb 13, 2017 4:39 pm

Re: Format error discovered in sub-doc. styles.xml

Postby acknak » Sat Feb 18, 2017 7:31 pm

This error means the document is damaged. In some cases the error can be fixed, but there's no way to know for sure without looking into the document data.
AOO4/LO5 • Linux • Fedora 23
User avatar
acknak
Moderator
 
Posts: 22756
Joined: Mon Oct 08, 2007 1:25 am
Location: USA:NJ:E3


Return to Impress

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests