[Solved?] Impress crash on dual monitor configuration

Discuss the presentation application

[Solved?] Impress crash on dual monitor configuration

Postby stelinux » Fri Jan 11, 2008 2:03 pm

Hi, I've found that Impress 2.3.1 used with a Xorg configured below in order to put program on Monitor0 and presentation on Monitor1 (separated screen) crash at 90% while at 10% show it correctly.
Impress 2.3.1 is compiled on amd64 with NO custom flags, I use nvidia graphics card and with Twinview it work is OK. Xinerama flag is disabled as XRandr requested. Xorg tested are 1.3 and 1.4 and they work OK with other programs in this dual monitor mode.
I start Impress on console but only a Badwindow Error major code 181 minor code 12 obtained.

Anyhow know if it is my Impress that is bugged or it is a general bug that become corrected in future version?

Many thanks
Code: Select all   Expand viewCollapse view
# **********************************************************************
# Monitor section
# **********************************************************************

Section "Monitor"

    Identifier  "Monitor0"
    VendorName   "Acer"
    ModelName   "Generic LCD"
    Option   "DPMS"   "true"
    Option   "DPI"   "96 x 96"
    HorizSync   29.0 - 49.0
    VertRefresh 43.0 - 60.0
    DisplaySize 271 203


EndSection

Section "Monitor"

    Identifier  "Monitor1"
    VendorName   "Unknow"
    ModelName   "Generic projector"
    Option   "DPMS"   "true"
    Option   "DPI"   "96 x 96"
   HorizSync   29.0 - 49.0
    VertRefresh 43.0 - 60.0
    DisplaySize 271 203

EndSection

# **********************************************************************
# Graphics device section
# **********************************************************************

Section "Device"

    Identifier            "Device0"
    Driver            "nvidia"
    VendorName            "nVidia Corporation"
    BoardName            "GeForce Fx Go5700"
    BusID            "PCI:1:0:0"
    Option "NvAGP"         "3" # 0=none 1=NvAGP 2=GART 3=GART/NvAGP #
    Option "NoLogo"         "true"
    Option "RenderAccel"      "true"
    Option "CursorShadow"      "true"
    Option "CursorShadowAlpha"      "125"
    Option "CursorShadowXOffset"   "3"
    Option "CursorShadowYOffset"   "2"
    Option "UseEDIDFreqs"      "true"
    Option "UseEDIDDpi"         "false"
    Option "NoBandWidthTest"      "true"
    Option "RandRRotation"      "true"
    Option "AllowGLXWithComposite"   "true"
    Option "AddARGBGLXVisuals"      "true"
    Option "MetaModes"         "1024x768"

#    Option "TwinView"         "true"
#    Option "TwinViewOrientation"   "Clone"

#    Option "ConnectedMonitor"      "DFP,CRT"
    Screen            0

EndSection

Section "Device"

    Identifier            "Device1"
    Driver            "nvidia"
    VendorName            "nVidia Corporation"
    BoardName            "GeForce Fx Go5700"
    BusID            "PCI:1:0:0"
    Screen            1
    Option "NvAGP"         "3" # 0=none 1=NvAGP 2=GART 3=GART/NvAGP #
    Option "NoLogo"         "true"
    Option "RenderAccel"      "true"
    Option "CursorShadow"      "true"
    Option "CursorShadowAlpha"      "125"
    Option "CursorShadowXOffset"   "3"
    Option "CursorShadowYOffset"   "2"
    Option "UseEDIDFreqs"      "true"
    Option "UseEDIDDpi"      "false"
    Option "NoBandWidthTest"      "true"
    Option "AllowGLXWithComposite"   "true"
    Option "AddARGBGLXVisuals"      "true"
    Option "MetaModes"         "1024x768"

EndSection


# **********************************************************************
# Screen sections
# **********************************************************************

Section "Screen"
   
    Identifier  "Screen0"
    Device      "Device0"
    Monitor     "Monitor0"
    DefaultDepth 24
   
    Subsection "Display"
        Depth       24
        Modes       "1024x768" "800x600" "640x480"
        ViewPort    0 0
    EndSubsection

EndSection

Section "Screen"

    Identifier  "Screen1"
    Device      "Device1"
    Monitor     "Monitor1"
    DefaultDepth 24
   
    Subsection "Display"
        Depth       24
        Modes       "1024x768" "800x600" "640x480"
        ViewPort    0 0
    EndSubsection

EndSection

# **********************************************************************
# ServerLayout sections.
# **********************************************************************

Section "ServerLayout"

    Identifier  "DEFAULT"
    Screen   0              "Screen0"
    Screen   1      "Screen1" RightOf "Screen0"
    InputDevice "tastiera"   "CoreKeyboard"
    InputDevice "USBMouse"   "AllwaysCore"
    InputDevice "touchpad"   "CorePointer"


EndSection

# *********************************************************************
# End of configuration file.
# *********************************************************************



(Edit): Yes, is my Impress that is bugged because OOo-bin is OK, tonite I try to compile OOo-2.3.1.1
Last edited by stelinux on Mon Jan 14, 2008 7:50 pm, edited 1 time in total.
stelinux
 
Posts: 1
Joined: Fri Jan 11, 2008 12:46 pm

Re: Impress crash on dual monitor configuration

Postby AndrewZ » Sat Jan 12, 2008 8:24 am

Which Linux distribution are you using? Did you compile OpenOffice.org yourself? I suggest downloading the binaries from http://download.openoffice.org
<signature>
* Did you solve your problem? Do others a favor: Post the solution
* Visit OpenOffice.org Ninja (blog) and OpenOffice.org Ninja Wiki for news, previews, troubleshooting, etc.
</signature>
OOo 3.0.X on Fedora 9 + XP
User avatar
AndrewZ
Volunteer
 
Posts: 633
Joined: Mon Oct 08, 2007 1:25 am
Location: Colorado, USA


Return to Impress

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest