[Solved] Images not saved with .odp?!

Discuss the presentation application

[Solved] Images not saved with .odp?!

Postby Mohan » Thu Jan 10, 2008 12:16 am

Hello,

doing a bigger presentation at the moment, however the images (all in one folder on the C: drive) I included per drag&drop from the Explorer into Impress worth around 600kb are not saved with the around 100kb .odp file (in another folder on the C: drive). How can I get OO to save these images it with the file, so that I can run the presentation on other computers than my laptop?!

Thanks for your help!
Mohan
Last edited by Mohan on Thu Jan 10, 2008 1:52 am, edited 1 time in total.
Mohan
 
Posts: 2
Joined: Thu Jan 10, 2008 12:12 am

Re: Images not saved with .odp?!

Postby Mohan » Thu Jan 10, 2008 1:51 am

Drag and Drop makes the difference. Importing the graphics in Impress will effect in having them saved with the .odp file. Just doing drag'n'drop from the desktop will only set references. It appears there is no possibility to change the location afterwards and "import" the image, meaning making an imported image out of the reference given! :angry:

Mohan
Mohan
 
Posts: 2
Joined: Thu Jan 10, 2008 12:12 am

Re: [SOLVED]Images not saved with .odp?!

Postby Hagar Delest » Sat Jan 12, 2008 1:02 am

Have you tried the menu Edit>Links and disconnect the selected links ?
AOO 4.1.6 on Xubuntu 18.10 and 4.1.5 on Windows 7 (with winPenPack port).
User avatar
Hagar Delest
Moderator
 
Posts: 28386
Joined: Sun Oct 07, 2007 9:07 pm
Location: France


Return to Impress

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests